I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Dekorisaće vaše venčanje i sve će izgledati bajkovito [20 SLIKA]

Najbitniji dan za svakoga od nas jeste dan u kom potvrđujemo ko će biti naš životni saputnik, po mišljenju mnogih i trenutak najbitnije odluke u životu.

Taj dan treba biti savršen i prijatan jer se pamti ceo život. Mnogo toga se izmenilo u organizovanju same proslave venčanja ali tradicija i suština ostaju isti. 

sala2

Organizacija venčanja nije laka, ali kao i u svakom drugom poslu kada sarađujete sa stručnjacima bizi mesta nema. Jedan od bitnih delova organizacije venčanja jeste dekoracija sale, atomobila, kapija, odabir bider majera i dosta sitnica koje čine dekoraciju venčanja.

Cvećara kojom sa punim pravom možete prepustiti dekoraciju svog venčanje svakako jeste cvećara “ Daruši“ koja u našem gradu posluje 38 godina. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

darusi

 

– Mnogo volimo dekoraciju venčanja i veliki broj je onih koje smo dekorisali. venčanja smo dekorisali. Volimo da sarađujemo sa mladima i da pomažemo oko organizacije.

Ono što ljudi vole kod nas jeste to što uvek imamo nešto novo i zanimljivo da im ponudimo i što se na najbolji načim prezentujemo ono što zamisle kažu cvećare „Daruši“ koji dodaju da u poslednjih 5 godina sarađuju i sa ljudima iz organizacije Love decorations sa kojom su ukrasili veliki broj svadbi na koje su ponosni i koje su oduševile  kako mladence tako i njihove goste.

darusi-2

 

Kao savet mladencima, pre nego što izbaberu dekoraciju za svoje venčanje je da samo budu pozitivni i u saradnji sa stručnjacima greške ne može biti.

U cvećari Daruši možete uradi sve što vam je potrebno za dekoraciju venčanja : dekoracija sale, kićenje automobila, kićenje sveća, cvetove za revere, girlande za kapije i vrata, izradu bidermajera i sve to možete dve nedelje pre venčanja.

darusi-1

Više slika cveća i aranžmana  možete pogledati na njihovoj Facebook stranici Cvećara Daruši ili ih posetiti u ulici Dositeja Obradovića 18, telefon ove ćvećare je 023542566

Sve mlade koje žele da podele momenat sa svog večanja mogu poslati sliku u inbox stranice cvećare Daruši i postati deo veoma popularnog albuma Kako ti stoji bidermajer ?

bidermajer-cena-zrenjanin-cvecara-daruši

POGEDAJTE KAKO SU IZGLEDALE

darusi-2

darusi-3

cvecara-darusi-vencanje-kicenje-3

sala5

sala6

sala9

sala8

sala4

cvecara-darusi-vencanje-kicenje-1

sala3

bider8

cvecara-darusi-vencanje-kicenje-8

cvecara-darusi-vencanje-kicenje-6

cvecara-darusi-vencanje-kicenje-7

bider-darusi

bider-darusi-3

bider-darusi-2

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh