I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Haos animatori na dečijem festivalu u Zrenjaninu

Soundlovers mini dečiji festival koji je zbog loših vremenskih uslova par puta promenio datum održaće se u četvrtak 8. septembra  sa početkom od 19 časova u centru Zrenjanina kod Vodotornja.

– Izvedite decu u četvrtak 8. septembra u centar našeg grada i budite sigurni da će im taj dan ostati dugo u pamćenju, poručuju organizarori ovol lepog događaja.

Untitled design (6)

Vatreni i led šou koji će izvesti profesionalni animatori samo je deo interesantnog programa „Soundlovers mini“ festivala.

soundlovers-mini-deciji-festival-6

DECA ĆE PEVATI

I ove godine ovaj nesvakidašnji pevački događaj omogućiće mališanima da se druže, uz kvalitetan i zanimljiv program ali i da se takmiče u pevanju karaoka.

Žonglerski, akrobatski i plesni nastup sa vatrenim i led rekvizitima koji će se održati na samom kraju ovog druženja oduševiće mališane ali i njihove roditelje.

soundlovers-mini-deciji-festival-5

SVA PRISUTNA DECA UČESTVOVAĆE U SNIMANJA SPOTA ZA DEČIJU HIMNU GRADA

Ovogodišnji festival biće otvoren premijernim izvođenjem himne festivala koja ujedno koja za cilj ima da postane i dečija himna grada. Porukom i emocijom koju prenosi sigurno će osvojiti svakog ko je posluša. Himnu će izvesti dečiji hor Supernova čiji osnivač Marko Pejčić potpisuje tekst i muziku za ovu lepu pesmu.

SVI TAKMIČARI DOBIJAJU POKLON – POBEDNIK BICIKL I PEHAR

Nagrada-mini-zrenjanin

Nakon prvog kruga i izbora žirija u takmičarski deo prošla su 10 učesnika koji će biti nagrađena poklon paketima kompanije Gomex i koka kola a pobednik tamičenja osvojiće pehar i bicikl.

BODOVI PUBLIKE I ŽIRIJA ODLUČUJU KO ĆE BITI POBEDNIK

Povedite drugare da vas podre jer će se i glas publike bodovati prilikom određivanja pobednika.

soundlovers-mini-deciji-festival-1

PROGRAM FESTIVALA

Okupljanje dece – podela akreditacija za učesnike takmičenja, oslikavanje učesnika profesionalnim Face Painting bojama tematski sa muzičkim motivima, show sa jumbo balonima od sapunice, trikovi i džepna animacija (svako dete će moći da nauči tajne trikova i da interaktivno oproba svoje veštine i zagreje se za takmičarski deo programa

– Ekipna igra za sve: sportsko muzička timska igra

– Takmičenje I : u pevanju karaoka

– Takmičenje II : u sviranju vazdušne gitare

– Plesni šou : grupne twist, rock’n’roll i latino koreografije zajedno sa učesnicima

Svi posetioci dobiće poklončiće od kompanije Gomex i Koka kola

VIŠE INFORMACIJA

Kontakt telefon organizatora 069.505.6.606

Podršku organizaciji festivala pružio je grad Zrenjanin i kompanije Gomex i Coca Cola.

Organizaciju potpisuje Kreativna raskrsnica koja već osam godina organizuje Soundlovers festival u Kino bašti, najveći događaj u Zrenjaninu posle Dana piva.

LAJKUJTE DEČIJI FESTIVAL MEĐU PRVIMA

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh