I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kompanija Gomex pordržala dečiji festival ˝Uskršnje Jaje˝

U organizaciji zrenjaninske igraonice „Moj mali svet“ i dečijeg dućana „Ogi“ na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je treći po redu festival za decu pod nazivom „Uskršnje jaje“. Generalni pokrovitelj je, kao i prethodnih godina, bila kompanija Gomex.

Izuzetan odziv dece i roditelja gotovo pola sata pre početka bio je dobar pokazatelj da će „Uskršnje jaje 3“ biti događaj o kojem će se pričati. Za male drugare organizatori su pripremili niz zanimljivih igrica, pažljivo biranih u skladu sa starosnom dobi takmičara. Bilo je tu trke u džakovima, nošenja jajeta u kašici, poručili su ispred kompanije Gomex.

Svaki učesnik igara bio je nagrađen prigodnim paketima Gomex-a i drugih partnera koji su učestvovali u organizaciji ovog dešavanja. Naravno, plasmani su bili u potpuno drugom planu, jer je cilj pre svega bilo druženje, igra i zabava.

Fizičke aktivnosti i kreativne radionice

Mali umetnici imali su prilike da pokažu svoja crtačka umeća u likovnoj radionici, a naša kompanija potrudila se da za svakog učesnika likovne radionice obezbedi osveženje i poklončić.

Budući slikari zauzvrat su Gomex-u darovali njihove radove koji su nastali tokom trajanja „Uskršnjeg jajeta 3“. Podršku ovom događaju pružili su i članovi zrenjaninskih sportskih i plesnih klubova, koji su prisutnim mališanima i njihovim roditeljima pokazali čime se bave na treninzima i probama.

Posetioci su bili u prilici i da se bolje upoznaju sa aktivnostima NURDOR-a, nacionalnog udruženja koje okuplja roditelje dece obolele od raka.
Na kraju, organizatori i predstavnici kompanije GOMEX sa zadovoljstvom su konstatovali da je ovako dobar odziv dece i njihovih roditelja na festivalu „Uskršnje jaje 3“ motiv više da sledeće godine ovaj događaj bude još bolji i sadržajniji.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh