I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Aviv Park organizuje veliku kreativnu radionicu za najmlađe

Povodom proslavljanja popularnog 8. marta – Dana žena, uvek vesela ekipa Aviv Parka Zrenjanin organizovala je još jednu u nizu kreativnu radionicu za najmlađe Zrenjanince, koja će se održati u nedelju, 5. marta.

Kako su već Zrenjaninci navikli, u Aviv Parku se uvek mogu pronaći neke nove zanimljivosti. Tako i sledećeg vikenda, gore pomenuta ekipa dočekaće sve goste sa novim dešavanjima, ovog puta za naše najmlađe sugrađane.

-U nedelju, 5. marta, u vremenu od 12 do 15 časova, u igraonici “Happy kids game” u Aviv Parku Zrenjanin sve vas očekuje nezaboravna zabava i fenomenalno druženje! Dođite da zajedno pravimo poklone za mame, bake, vaspitačice i sve one divne žene koje će proslaviti 8. mart, poručili su iz Aviv Parka.

Dečija radionica, kreativni animatori i besplatan ulaz

U igraonicu ˝Happy Kids˝ 5. marta u periodu od 12 do 15 časova će svako, ko bude želeo, moći da uđe potpuno besplatno. U razigranom i kreativnom ambijentu, za sve mališane pobrinuće se neki od najboljih animatora.

Vrhunski kreativni animatori će praviti sa vama divne poklončiće: ružice od krep papira, čestitke, učićete da napravite najlepše mašne za poklone, kao i, uvek aktuelne, ptičice i leptiriće od kartona. Sve ovo mogu biti vaši najlepši, ali i veoma originalni, poklončići koje ćete nekome koga volite pokloniti za 8. mart, dodali su.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh