I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Shopping family – Odeća i obuća za vašeg školarca po povoljnim cenama

Počela je nova školska godina. Prvom septembru najviše se raduju prvaci. Opremanje za školu – izbor pribora, rančeva, odeće, obuće najmlađima je posebna zabava.

Ipak, njihove želje roditeljima predstavljaju veliki udarac na kućni budžet.

Kako bi školarce potpuno pripremili za predstojeći period i ulepšali im školske dane, predlažemo vam da posetite Robnu kuću Shopping Family, gde možete da kupite sve što je potrebno vašem detetu za početak školske godine po vrlo povoljnim cenama.

FARMERICE

Pri izboru farmerica, kao i drugih komada dečije garderobe, ključno je odabrati ono u čemu će se oni osećati dobro i što će im se svideti. Važno je da svom školarcu za svako godišnje doba osigurate one komade odeće, koje možete najviše da kombinujete.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uz farmerice dete može nositi više različitih vrsta pamučnih majica i dukseva.

DEČIJI DUKSEVI

U Robnoj kući Shopping Family možete kupiti kvalitetne pamučne bluze i dukserice različitih veličina, boja i dezena za devojčice i dečake svih uzrasta.
Pamučne stvari, kroz koje koža diše, jesu najbolji izbor za vaše dete.

TRENERKE

Robna kuća Shopping Family u ponudi ima i odlične trenerke za vaše školarce. Udobne i tople trenerke od mekanog materijala oduševit će svakog mališana.

Od najkvalitetnijeg materijala su i prijatni za nošenje. Možete naći trenerke za decu u kompletu ili samo donji delovi trenerke.

JAKNE

Nagoveštaj jeseni sa sobom donosi i pitanje šta je najbolje obući. S obzirom na to da se vreme brzo menja, jutra i večeri  su hladni, a podne još uvek pretoplo, zaista nije lako uskladiti pravu kombinaciju, a posebno kada su deca u pitanju. Zato jakna je neizbežan deo kombinacije.

Najbolje je da jakna ne bude previše topla. Osim teksas jakne u uži izbor spadaju i šuškave jakne.

PATIKE

Potražite kvalitetnu obuću za mališane, a imajte na umu kako im osim udobnih trenerica u kojima će provoditi većinu dana treba jednako tako udobna obuća.

Patike su obuća koja se najčešće nosi i koju svi biraju kao osnovnu obuću. Od izuzetne važnosti je da se vaše dete kreće u udobnoj i kvalitetnoj obući i sve to u cilju pravilnijeg hoda i držanja tela. Patike za svaki dan treba da nose titulu najudobnije obuće.

Robna kuća Shopping Family u ponudi ima i veliki izbor patika za devojčice i dečake .

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh