I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Gomex podržao ˝Dane svetosavlja˝ u Malom Iđošu

U opštini Mali Iđoš već treću godinu zaredom održava se manifestacija ˝Dani svetosavlja˝, a centralno veče održano je u subotu, 28. januara u Domu kulture u Feketiću. Po prvi put, ovom veoma značajnom i vrlo posećenom duhovnom i kultrunom događaju, priključila se i kompanija GOMEX kao generalni pokrovitelj.

Krajem prošle godine raspisan je likovni i literarni konkurs za učenike osnovnih škola u Malom Iđošu, Lovćencu i Feketiću o Svetom Savi, a najbolji su proglašeni upravo na završnoj večeri.

Nagrade za male umetnike obezbedila je kompanija GOMEX, a uručio ih je Nedeljko Golušin, marketing menadžer.

Ovom prilikom želim da se zahvalim organizatorima što su u kompaniji Gomex prepoznali kvalitetnog partnera za organizaciju ovako lepog događa. Mi se kao društveno odgovorna kompanija uvek trudimo da ovakvim manifestacijama što više izađemo u susret i svesni smo važnosti kulture i etno nasleđa, poručio je Golušin.

Manifestacija propraćena prigodnim programom

U prigodnom programu nastupili su članovi KUD ˝Car Dušan Silni˝ iz Feketića, kao i članovi Dramske sekcije istoimenog društva. Uz njih, publici su se predstavila i kulturno-umetnička društva iz Lovćenca, Srbobrana i Malog Iđoša, kao i ženski hor ˝Mironosice˝ iz Subotice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Školska slava je svečano proslavljena i u Osnovnoj školi ˝Dositej Obradović˝ u Farkaždinu. Za tu priliku, đaci nižih razreda pripremili su prigodne recitacije, koje su govorili nakon završetka liturgije u seoskom hramu. Nakon toga, usledila je priredba u školskim prostorijama, a svoj doprinos obeležavanju ovog značajnog praznika dala je i kompanija Gomex.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh