I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Dan zaljubljenih uz „Borsalino piletinu“, gratis poslasticu i romantičnu muziku

Dan zaljubljenih, 14. februar, u restoranu „Borsalino“ proteći će uz dobar zalogaj, gratis poslasticu i romantičnu muziku.

Ovde kažu da će tokom sutrašnjeg dana (13.2.2020) i u petak pre podne (14.2.2020) primati rezervacije mesta za petak kada se obeležava Dan zaljubljenih, i pozivaju sve zainteresovane da se jave na vreme.

Tog dana, pored standardne ponude, u ponudi će biti „Borsalino piletina“ i „Borsalino PLUS piletina“ po izuzetnim cenama, a uz svaku poručenu porciju sledi GRATIS palačinka sa eurokremom keksom i šlagom.

BORSALINO PILETINA je izvrsno jelo za one koji vole slane specijalitete, a sadrži rolovanu piletinu u slanini sa kremastim sosom od pečuraka. Kao prilog služi se pire krompir.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

BORSALINO PLUS PILETINA dopašće se onima koji vole slatko-slane kombinacije. Sadrži rolovanu piletinu sa španaćem i preukusnim prelivom od ribizle. I ovo jelo služi se uz pire krompir.

Za one koji ne budu mogli da dođu u zastakljenu zimsku baštu i lokal Borsalino koji se nalazi u neposrednoj blizini magistrale (preko puta EKO pumpe), tim ovog restorana pripremio je gratis porciju slatkih palačinki uz svaku poručenu porodičnu picu. Cena porodičnih pica kreće se već od 700 dinara, a ono što odlikuje „Borsalino“ pice jesu izvrsno tanko testo, kvalitetan sir, pršuta, šunka, sveži začini.

Uz svaku poručenu PORODIČNU picu 14.2.2020. – gratis slatke palačinke

NOVO – AKUSTIČNA MUZIKA SVAKOG ČETVRTKA I NEDELJE

Novo u ovom restoranu – četvrtkom i nedeljom gosti u zimskoj bašti uz izvrsne specijalitete i vrhunske pice mogu da uživaju u zvucima akustične gitare od 20h do ponoći.

Akcija „4 piva i gratis tregerice“ postala je vrlo popularna za one koji dolaze u društvu, te će biti nastavljena i u narednom periodu. Ukoliko se poruče četiri točena piva, „Borsalino“ daruje hrskave slane „zanimacije“ koje svi obožavaju – tregerice sa izvrsnim umakom!

Hrskave „tregerice“ GRATIS uz četiri piva

KOMPLET RUČAK ZA 400 DINARA

Za „komplet ručak“ brzo se pročulo u gradu, pa su se već mnogi koji sada redovno dolaze u ovaj restoran uverili u to da ova ponuda trenutno nema konkurenciju. Za svega 400 dinara dobija se kompletan obrok:

supa/čorba 0.5l
meso po izboru
2 priloga – pire krompir, pirinač sa pečurkama, varivo…
sezonska salata
lepinja

„Borsalino“ komplet obrok

RADNO VREME I DOSTAVA

Radno vreme lokala: ponedeljak – četvrtak od 7 do ponoći, četvrtkom i petkom od 7 do 01h posle ponoći, nedeljom od 9h do ponoći.

Dostava kuvanih obroka ali i ostalih jela iz ponude ove picerije vrši se na teritoriji celog Zrenjanina, od 8 do 23h, nedeljom od 10 do 23h.

Dostava je besplatna za sve porudžbine preko 400 dinara. Dostava jela do 400 dinara naplaćuje se 100 dinara.

023/522 – 200
063/ 78 – 11 – 478

Brigadira Ristića 2a

  • Divider

  • Divider
Na vrh