I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

˝Dan kupovine˝ u Aviv Park-u, popusti i do 50%

Za sve Zrenjanince koji su ljubitelji dobre kupovine, Aviv Park u subotu 11. novembra organizuje veliki Dan kupovine sa velikim popustima i drugim pogodnostima.

Potrošače će tokom ˝Dana kupovine˝ dočekati sniženja kako na stare, tako i na nove kolekcije koja će se kretati i do 50%.

Nove kolekcije za Jesen/Zimu su već stigle, a vaše omiljene radnje i brendovi su pripremili odlične popuste koji će ići i do čak 50% , koje ćete moći da iskoristite samo tog dana, poručili su iz Aviva.

Popusti važe tokom celog dana, za vreme radnog vremena Aviv Parka, od 10 do 22 časa, a spisak svih popusta možete pogledati klikom OVDE

Besplatan prevoz za Dan kupovine do Aviv Parka

Takođe, u subotu, 11. novembra, u vremenu od 16 do 22 časa, autobusi na linijama 10 i 10a će besplatno prevoziti na svakih petnaest minuta sve zainteresovane posetioce do Aviv Parka Zrenjanin, gde će se tog dana održati veliki Dan kupovine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zbog svega gore navedenog, ne zaboravite da je subota, 11. novembar, dan posvećen baš vama u Aviv Parku Zrenjanin, dodali su.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh