I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Damama za 8. mart – bogata ponuda srebrnog nakita

Nekoliko dana pred praznik žena 8. mart, poznata zrenjaninska zlatara „Bob Gold 023“ pripremila je raznovrnsnu ponudu za dame. Nakit koji je već sada na raspolaganju biran je tako da zadovolji ukuse svake žene.

zlatara-bob5

– Trudili smo se da u našoj ponudi u danima koji prethode 8. martu i tokom te subote, našim kupcima ponudimo moderne, klasične, jednostavne, upadljive, jednom rečju raznovrsne komade nakita sa željom da svako ko uđe u našu radnju, izađe sa poklonom za bar jednu damu. Fokusirali smo se na ono što diktiraju trendovi, a to je srebro koje je poslednjih godina znatno nadmašilo potražnju u odnosu na zlato. Pokazalo se da je srebro zahvalno za izradu i kombinovanje sa drugim materijalima poput cirkona, korala, školjki, poludragih i dragih kamenja, a žene kažu da je  izuzetno pogodno i za dnevne ali i večernje i svečane prilike, kažu u zlatari „Bob Gold 023“.

zlatara-bob2

zlatara-bob1

zlatara-bob3

zlatara-bob6

zlatara-bob7

zlatara-bob4

swarovski

zlatara-bob8

Iako se za ovaj praznik ženama najčešće daruje cveće, trajniji i vredniji poklon u vidu srebrnog komada u današnje vreme često je jeftiniji od jednog buketa. Cene srebrnog nakita najprijatnije će obradovati one koji uvek imaju dilemu u odabiru poklona. Za svaki kupljeni komad srebrnog ili zlatnog nakita, u zlatari „Bob Gold 023“ pripremili su unikatna pakovanja.

paketici

Osmi mart je prilika i da se srebrni nakit ponese istog dana, na nekoj romantičnoj večeri.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zlatara „Bob Gold 023“ nalazi se u ulici Obala Sonje Marinković 10, svakog radnog dana od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.

023/510.723      063/484.190

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh