I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Cvecara Darusi

Cvetni poklon i besplatna dostava za „Dan zaljubljenih“

Iako zvuči kao fraza izreka da „pažnju osobama koje nam znače treba poklanjati tokom cele godine, ne samo na značajne datume“, ponekad trebamo razmišljati u tom pravcu.

Ubrzani tempo života, doprineo je tome da ljudi imaju manje volje i mašte, i da manje značaja pridaju odabiru poklona. Malu pomoć smo potražili u cvećari „Daruši“ koja u našem gradu postoji 37 godina.

cvecara-darusi-ikebane-1

– Cvet je idealan način da nekog iznenadimo, neprolazni i nepogrešivi izbor za svaku priliku. Originalni cvetni aranžmani obradovaće svaku damu, bez izuzetka, poručuju iz ove cvećare.

Iz bogate ponude ove cvećare možete izabrati gotovi cvetni aranžman ili, dan ranije pre važnog događaja, naručiti da vam naprave buket, ikebanu ili korpu, baš onako kako ste zamislili.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pogodnost koju nudi ova cvećara jeste i besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine veće od 1000 dinara. Kako bih svojim kupcima izašli u sustret – cvećara „Daruši“ će 14. februara vršiti besplatnu kućnu dostavu bez obzira na iznos. Ovo je još jedan razlog da ne propustite priliku i svojoj dami pokažete koliko vam znači.

Ikebanu u ovoj cvećari možete kupiti već od 350 dinara, dok se cena aranžmana sa jednim cvetom kreće 250 dinara što je naročito pristupačno.

DEO IZBORA IKEBANA CVEĆARE „DARUŠI“

cvecara-darusi-ikebane-3

cvecara-darusi-ikebane-4

aranzman-005

aranzman-002 aranzman-003

aranzman-004

aranzman-006

Cvećara “Daruši” podseća da se istog dana obeležavaju i Zadušnice. Tom prilikom u ponudi imaju veliki izbor rezanog cveća i prolećni sezonski rasad kao što je primula, dan i noć i cvetne lukovice. One se slobodno mogu saditi na grobove jer im ne smeta hladno vreme poručuju iz ove cvećare.

cvecara-darusi-prolećni-rasad

 Cvećara Daruši nalazi se u ulici Dositeja Obradovića 18

 023542566

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh