I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
JKP Čistoća i zelenilo

Cveće je savršen poklon za Dan zaljubljenih (9 FOTOGRAFIJA)

Iako ljubav treba da slavimo svakodnevno, postala je tradicija da 14. februara, na Dan zaljubljenih, posebno obradujemo voljenu osobu.

Cvecara Jasmin 2

Zbog praznika ljubavi, cvećara “Jasmin”, koja se nalazi u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 28, lokal 9 (Pinkov tržni centar), u nedelju će raditi u periodu od 10 – 18 časova

Cvecara Jasmin 1

– Ono što će svakako obradovati većinu pripadnica nežnijeg pola je buket cveća, cvetni aranžman, cvetna korpa sa slatkišima, pa čak i jedna crvena ruža. Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru cveća i ostalih detalja, kako bi vam ovaj praznik bio nezaboravan – poručuju iz cvećare “Jasmin”, koja se nalazi u Tržnom centru “Pink”.

Cvecara Jasmin

Kupovinom rezanog ili saksijskog cveća, 14. februara, svi kupci će u cvećari “Jasmin” na poklon dobiti čestitku, kako bi na njoj mogli da napišu poruku voljenoj osobi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Cvecara Jasmin 3

– Mi iz JKP „Čistoća i zelenilo“, odnosno cvećare „Jasmin“, za taj dan našim klijentima preporučujemo ruže – bele kao dokaz istinske, nežne ljubavi i crvene, kao dokaz velike strasti, ali isto tako orhideje, ljiljane, hrizanteme, gerbere i druge vrste cveća koje je takođe jednako lepo i atraktivno. Takođe, u ponudi su i atraktivne korpe aranžirane cvećem i slatkišima po želji kupaca, dekorisane raznim detaljima ljubavnih motiva. Naše ljubazno i stručno osoblje će se potruditi da cvetni aranžman ostavi pozitivan utisak na vašu voljenu osobu – istakla je Danijela Tančić, pr JKP “Čistoća i zelenilo” u čijem sastavu se nalazi i cvećara “Jasmin”.

Cvecara Jasmin 4

Cvecara Jasmin 6 Cvecara Jasmin 7 Cvecara Jasmin 9 Cvecara Jasmin 10

Neka naše cveće bude deo vaše ljubavne sreće!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh