I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ljubav i cveće su uvek u modi

Iako trebamo da ljubav slavimo svakodnevno, postala je tradicija da 14. februara na Dan zaljubljenih posebno obradujemo voljenu osobu.

Ono što će svakako obradovati većinu pripadnica nežnijeg pola je buket cveća, cvetni aranžman, cvetna korpa sa slatkišima, pa čak i jedna crvena ruža. Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru cveća i ostalih detalja, kako bi vam ovaj praznik bio nezaboravan. Kupovinom rezanog ili saksijskog cveća 14.02.2017.g. u našoj cvećari, svi kupci će na poklon dobiti čestitku kako bi na njoj mogli da napišu poruku voljenoj osobi.

Mi iz JKP „Čistoća i zelenilo“ odnosno cvećare „Jasmin“ za taj dan našim klijentima preporučujemo ruže (bele kao dokaz istinske, nežne ljubavi i crvene kao dokaz velike strasti) ali isto tako orhideje, ljiljane, hrizanteme, gerbere i druge vrste cveća koje je takođe jednako lepo i atraktivno.

Takođe, u ponudi su i atraktivne korpe aranžirane cvećem i slatkišima po želji kupaca, dekorisane raznim detaljima ljubavnih motiva. Naše ljubazno i stručno osoblje će se potruditi da cvetni aranžman ostavi pozitivan utisak na vašu voljenu osobu. Nalazimo se u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića 28, lokal 9 (Pinkov tržni centar). Najbolji pokazatelj uspešnog poslovanja cvećare „Jasmin“, je veliki broj komitenata i kupaca koji nam uvek ukazuju poverenje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Neka naše cveće bude deo vaše ljubavne sreće!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh