I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Cvećara Plavi Iris otvara novu cvetnu radionicu u Ljubljanskoj ulici

Cveće je uvek prigodan poklon, bilo da ga darujete za rođendan, slavu, neku drugu priliku, ili jednostavno želite da nekome ulepšate dan.

Upravo to je razlog da posetite cvećaru Plavi Iris, koja ovoga meseca otvara vrata još jedne svoje cvetne radionice.

 

Ova porodična firma bavi se aranžiranjem cveća već skoro dve decenije, a ove godine odlučila se za proširenje poslovanja na još jednu lokaciju. Naime, pored već poznatog objekta koji se nalazi na glavnoj zrenjaninskoj pijaci, od ponedeljka, 09. decembra, zainteresovani kupci će moći da odaberu željeno cveće u prijatnom ambijentu na adresi Ljubljanska 16 a, u Zrenjaninu.

U raznovrsnoj ponudi ove cvećare izdvajamo svečane aranžmane, veliki izbor saksijskog bilja, rezano cveće raznih boja, aranžmane za sve prilike, a takođe i dodatnu dekoraciju kao što su sveće, lampioni, keramičke obloge za saksije, i sve to po pristupačnim cenama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U cvećari Plavi Iris možete se posavetovati o tome kako treba održavati i negovati saksijsko cveće ili dobiti pomoć pri odabiru cvetnog aranžmana.

Cveće možete odabrati u samoj cvećari ili ga poručiti putem telefona.

RADNO VREME

Radno vreme novootvorenog objekta u Ljubljanskoj ulici biće svakog radnog dana i subotom od 08 h do 20 h, a nedeljom od 08 h do 12 h.

KONTAKT

Deo ponude možete pogledati na Facebook stranici: Cvecara Plavi Iris Zrenjanin  i na Instagram profilu @cvecaraplaviiris.

Brojevi telefona za porudžbine: 064/1583808, 064/1464505 i 023/515224

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh