I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Čuvari grada – „Patrol 023“

Firma “Patrol 023“  danas je značajan činilac bezbednosti grada Zrenjanina. Prihvatajući složenost današnjeg vremena i kompleksnost  uslova u kojim živimo i poslujemo, ova firma koja se vrlo često angažuje na poslovima obezbeđenja, rukovodi načelima sistemima bezbednosti i čini začajan faktor na tržištu usluga privatne bezbednosti.  Privržen svom gradu i poslu koji obavljaju, „Patrol 023“ značajno utiče na poboljšanje bezbednosne situacije uz doprinos u rešavanju problema iz oblasti zaštite.

– „Patrol 023“ osnovan je 2006. godine  kao mala firma sa jasnom vizijom i planom napretka u budućnosti. Koristeći obeležje pozivnog broja grada(023) u svom nazivu uz skraćenicu reči Patroliranje, definišemo primarno tržište poslova bezbednosti i iskazujemo privrženost svom gradu uz prepoznatljiv zaštitni grb „Svetog Đorđa“. Prilagođavajući sistem bezbednosti potrebama grada i njegovih stanovnika, privrednika i privrednoj situaciji, jasno se iskazuje potreba za pristupačnim uslugama bezbednosti koje smo sami razvili i prvi ponudili istom tržištu. Usluga mobilne interventne patrole jeste pravo rešenje takvih potreba i prepoznatljivo obeležje naše firme – pojašnjava primarnu ulogu osnivač i vlasnik „Patrola 023“, Dragan Ristić.

Interventna patrola“Patrol 023″ – namenjena malim i srednjim privrednicima koji imaju potrebu da zaštite svoju firmu – sastavljena je od obučenih pripadnika službe FTO, opremljenih posebnim označenim i neoznačenim vozilima. Patrola je aktivna 24h dnevno, po potrebi opremljena vatrenim oružjem i drugim sredstvima potrebnim za uspešno izvršavanje postavljenih zadataka. Interventna patrola podrazumeva izlaske na intervencije i noćne obilaske štićenih objekata u preventivne svrhe. Patroliranje se  obavlja svaku noć bez izuzetaka, a prilikom obilaska objekata vrši se detaljna provera spolja ili sa unutrašnje strane ograde objekta. Prema Ristićevim rečima – česti su primeri zaticanja različitih lica u vršenju krivičnih dela kao i njihovo hvatanje i predaja nadležnim državnim organima. Potvrda tome jeste učestvovanje u privođenju velikog broja lica i odlična saradnja sa Policijskom upravom u Zrenjaninu.

Ristić kaže da se „Patrol 023“ od ostalih firmi koje rade u istoj oblasti, izdvaja po bezbednosnim uslugama koje pružaju – transportom novca i drugih vrednosti, posebnim vozilima pod satelitskim (GPS) praćenjem koje obavljaju visoko stručna lica opremljena vatrenim oružjem, zatim obezbeđivanjem poljoprivrednih dobara, njiva, useva, ribnjaka, uslužnim održavanjem zelenih površina…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Takođe, sastavni deo posla „Patrola“ jesu i interna kontrola i nadzor poslovanja uz savetovanje iz oblasti bezbednosti.

Na pitanje o budućnosti „čuvara grada“ Ristić kaže da kompletan menadžment ima želju da ime firme „PATROL 023“ bude prepoznatljivo i van Zrenjanina. „Da služi kao sinonim za sigurnost i uspešno poslovanje i na najbolji način predstavi  naš grad i njegovo okruženje. Vrata naše firme su otvorena za sve potencijalne korisnike usluga i saradnike…za sva ambiciozna, stručna, mlada ili iskusna lica“ – rekao je Ristić na kraju razgovora.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh