I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Čokoladne lampe stigle u Sunroom

Snažne i moćne kapsule za sunčanje, svetski poznatog brenda „ Luxura“ dobile su ovih dana dodatno pojačanje. Čokoladne lampe koje su hit u svetu, ugrađene su u sve solarijume jedinog specijalizovanog studija za sunčanje, zrenjaninskog  Sunroom-a.

U ponovnoj poseti ovoj industriji boje u strogom centru grada, Jevrejskoj 3, prolazimo kroz kratku edukaciju o novim trendovima.Pre nego vam otkrijemo šta smo saznali i naučili, ne možemo a da prethodno ne pomenemo činjenicu da je ovo jedini studio u gradu u kojem ćete dobiti svestrane savete u vezi nege kože i inovacija koje su ranije, kao po pravilu, uvek kasno stizale u Zrenjanin.

Bronzani ten je polovinom dvehiljaditih godina bio neizostavan look koji su svi želeli da „prošetaju“, a zahvaljujući solarijumima, novi izgled se postizao već posle drugog tretmana. U težnji za što prirodnijim izgledom i ravnomernom promenom boje kože, došlo je do revolucije kada su osmišljene lampe „Hot Chocolate“! Ilovezrenjanin team je i ovaj put imao čast da prvi proba dejstvo čokoladnih lampi u Sunroom-u i tako postanemo promoteri jednog novog trenda koji će ovog leta biti apsolutni HIT!

Saznajemo još i da su ove biopozitivne lampe naročito pogodne za osobe sa izrazito svetlim tenom jer omogućavaju postepeno dobijanje tople, čokoladne boje koja daje prirodan izgled. Opuštanje pod čokoladnim lampama možete upotpuniti još jednom novom pogodnosti u ovom studiju – velikom paletom krema za telo koje pre tretmana pripremaju kožu za sunčanje i omogućavaju hidrataciju. Naš izbor je pao na vanilu, i prepustili smo se savršenoj kombinaciji čokolade & vanile… Rezultat je bio – očekivano savršen.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Vodeći tim Sunroom-a odlučio je da i u predstojećoj sezoni zadrži jedinstvenu promo cenu za solarijum tretmane, tako da se po jedinstvenoj ceni od 200 dinara možete sunčati i pet, petnaest, dvadeset minuta ili maksimalnih pola sata. Izbor je vaš, ali tu su i saveti stručnog i ljubaznog osoblja koje će vas uputiti na idealnu dužinu tretmana prema vašem pigmetu kože.

Radno vreme je od nedavno usklađeno sa dolaskom lepog vremena, pa se o boji svoje kože možete brinuti čak i nedeljom od 16-20h,dok u radnim danima od ponedeljka do petka ova
„soba za sunčanje“ radi od 10 do 22 časa,a subotom od 10 do 20 časova.

Priuštite sebi čokoladni tretman jer, kako smo čuli, očekuje nas vrelo i toplo leto tokom kojeg ćete imati šta da pokažete!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh