I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Čokoladna fontana – učinite vašu proslavu nezaboravnom (VIDEO)

Ako želite da ostavite fantastičan utisak, onda je čokoladna fontana idealno rešenje, koje će vašu svečanost učiniti nezaboravnom a vaše goste oduševiti svojom originalnom postavkom, mirisom i ukusom prave belgijske čokolade i svežeg voća.

Arenin rođendanski aranžman: torta, čokoladna fontana, cake pops i seckano voće

Svuda u svetu čokoladna fontana je odavno nezaobilazna na svakom slatkom stolu, a sada zahvaljujući poslastičarnici Arena, konačno i mi u Zrenjaninu možemo da naručimo ukusni čokoladno – voćni zalogaj.

BELGIJSKA ČOKOLADA I SVEŽE VOĆE

Ulepšajte svoju svečanost originalnom postavkom, mirisom i ukusom prave belgijske čokolade i svežeg voća.

Polako, ali sigurno. čokoladne fontane postaju i kod nas ne zaobilazan deo svih vrsta proslava i idealno su rešenje za: svadbe, veridbe, krštenja, rođendane, godišnjice, prijeme, kongrese, seminare, izložbe, prezentacije…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Još jedna efektna ideja, posebno primamljiva za prave ljubitelje čokolade. Zamislite sada čokoladu u potocima i osim što je pravi trend na rođendanima i ostalim feštama, čokoladna fontana može da upotpuni slavljeničku tortu, jer uz miris čokolade primamljivo je i sveže voće koje služimo – poručuju iz poslastičarnice Arena.

KAKO JE NASTALA?

Čokoladna fontana je, relativno, noviji izum. Izmislio ju je čovek po imenu Ben Brisman, ali je stekla popularnost tek zahvaljujući kanadskoj kompaniji Design & Realisation 1991. godine.

Do tada je njena popularnost bila relativno blaga, ali su Design & Realisation došli na ideju da postave čokoladnu fontanu u Nacionalnom restoranu Show u Čikagu, ranih devedesetih. Preduzetnik Jay Harlan je sarađivao sa D&R na predstavljanju čokoladne fontane u hotelima i restoranima širom Amerike.

Njegova kompanija (Buffet Enhancements International) je, potom, započela distribuciju D&R fontana u Americi 2001. godine. Nije prošlo mnogo pre nego što je Buffet napravio bolju verziju D&R fontana i počeo proizvodnju vlastite American – made varijante.

U 2003. godini, Sephra kompanija iz Kalifornije je na tržište plasirala svoje high – end kineski proizvedene fontane, koje su imale modifikovan i poboljšan dizajn, kako bi lakše i jednostavnije funkcionisale. Budući da su fontane D&R – a  kopirane i jako reklamirane u Americi, nije dugo vremena prošlo i čokoladne fontane su postale planetarno popularan izbor za ugostiteljske objekte.

KONTAKT

Tel: 023 510 561 i 064 70 80 324.

Više informacija na: facebook stranici i instagramu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh