I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Čist i suv tepih za 48 sati

Tepih servis Goran potpuno besplatno preuzima tepih na vašoj adresi i vrši dostavu u najkraćem roku. Mogućnost dostave u roku od 48h.

Tepih servis Goran

Cena je 100 dinara po metru kvadratnom. Ne postoji minimalna kvadratura tepiha – radnici Tepih servisa Goran će doći po tepih bilo koje površine, ali je minimalna cena 500 dinara (ukoliko je tepih manji od pet kvadrata).

TREŠENJE TEPIHA

Tepih servis “Goran” je nabavio najmoderniju mašinu za trešenje tepiha, zahvaljujći kojoj će Vaši tepisi biti još temeljnije očišćeni. Posle trešenja u toj mašini, tepisi su 100% istrešen , nema grinja, prašine i ostalih alergena.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Studije su dokazale da 50 do 100 grama prašine izađe iz svakog prosečnog tepiha površine 6m2 koji prođe kroz mašinu za trešenje tepiha. 

PRANJE TEPIHA

Pranje tepiha se radi mašinama poslednje generacije, koje automatizovanim sistemom doziraju neophodnu količinu šampona i sredstva za uklanjanje fleka, a zatim podešavaju nivo četki za pranje u skladu sa vrstom i debljinom tepiha. U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak, ali i mekoća vlakana četke koje koristimo.

Set od 6 četki koje istovremeno vrše pranje tepiha, u kombinaciji sa profesionalnim hemijskim sredstvima, sasvim uklanja sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući čak i samu osnovu vlakana. Ovakav način tretiranja je jedini, koji omogućava temeljno pranje uz potpuno očuvanje kvaliteta tepiha.

Tepih servis

SUŠENJE

Tepih servis Goran poseduje najmoderniju „sušaru“ za tepihe. Nakon temeljnog pranja tepisi se suše u modernim mašinama, efikasno, brzo, kvalitetno i bezbedno. Nakon ceđenja tepisi se dodatno suše u specijalnoj komori, koja je opremljenja sistemom za sušenje toplim vazduhom i eliminisanjem vlage.

ČETKANJE

Nakon sušenja, sledi mašinsko četkanje tepiha, čime se temeljno uklanjaju sve dlake i dodatno osvežavaju vlakna. Ova usluga posebno je značajna za sve vlasnike kućnih ljubimaca jer je ovo jedinstvena metoda kojom se postiže potpuno uklanjanje svih dlaka kućnih ljubimaca i omogućava bezbedno i ugodno korišćenje tepiha!

Tepih servis Goran 8

TEPIH SERVIS GORAN

Adresa : Baranjska 41 ; 23000 Zrenjanin

Telefon : 023/ 522 421

Fax : 023/ 525 324

Mobilni : 063/ 109 64 21

Facebook stranica

Mi Želimo da Vaši tepisi budu čisti!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh