I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Čist i suv tepih u roku od 48 sati – Tepih servis Goran

Tepih servis Goran potpuno besplatno preuzima tepih na vašoj adresi i vrši dostavu u najkraćem roku. Mogućnost dostave u roku od 48 h.

Cena je 150 dinara po metru kvadratnom. Radnici Tepih servisa Goran će doći po tepih bilo koje površine, ali je minimalna cena 600 dinara (ukoliko je tepih manji od pet kvadrata).

TREŠENJE TEPIHA

Tepih servis “Goran” je nabavio najmoderniju mašinu za trešenje tepiha, zahvaljujći kojoj će Vaši tepisi biti još temeljnije očišćeni. Posle trešenja u toj mašini, tepisi su 100% istrešen , nema grinja, prašine i ostalih alergena.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Studije su dokazale da 50 do 100 grama prašine izađe iz svakog prosečnog tepiha površine 6m2 koji prođe kroz mašinu za trešenje tepiha.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

PRANJE TEPIHA

Pranje tepiha se radi mašinama poslednje generacije, koje automatizovanim sistemom doziraju neophodnu količinu šampona i sredstva za uklanjanje fleka, a zatim podešavaju nivo četki za pranje u skladu sa vrstom i debljinom tepiha. U zavisnosti od vrste tepiha određuje se pritisak, ali i mekoća vlakana četke koje koristimo.

Set od 6 četki koje istovremeno vrše pranje tepiha, u kombinaciji sa profesionalnim hemijskim sredstvima, sasvim uklanja sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući čak i samu osnovu vlakana. Ovakav način tretiranja je jedini, koji omogućava temeljno pranje uz potpuno očuvanje kvaliteta tepiha.

 

View this post on Instagram

 

Zasigurno ste se nekada zapitali na koji način vraćamo čistoću i sjaj vašem tepihu. Kako i kroz koji proces dolazimo do blistavog sjaja? Odlučili smo da podelimo ovu malu tajnu sa Vama! Nakon dovoženja vašeg tepiha u naš servis, vaš tepih prolazi kroz sledeće faze. Prva faza procesa je trešenje. Trešenje tepiha se vrši najmodernijom mašinom koja bi vas svakako rasteretila ukoliko bi ste to želeli da sami uradite. Mi smo tu da vam olakšamo i to uradimo na moderan način. Tepih se više puta provlači kroz mašinu, radi što boljih rezultata čišćenja. Nakon najbolje urađenog trešenja dolazimo do faze pranja tepiha. Najboljim i najmodernijim mašinama za pranje tepiha u kombinaciji sa najboljim proizvođačima šampona za tepihe i tako dolazimo do blistave čistoće i predivnog mirisa vašeg tepiha. Nakon pranja, dolazimo do faze sušenja, koje se vrši u našim komorama za sušenje tepiha, koja je i poslednja faza ovog procesa. Sledeće je da na vašu adresu besplatno dostavimo vaš tepih i uverimo vas u naš kvalitet. Vaš tepih servis Goran. #ciscenje #pranjetepiha #tepihservis #tepih #odrzavanjecistoce #porodica #zrenjanin

A post shared by Tepih servis Goran (@tepihservis_goran) on

SUŠENJE

Tepih servis Goran poseduje najmoderniju „sušaru“ za tepihe. Nakon temeljnog pranja tepisi se suše u modernim mašinama, efikasno, brzo, kvalitetno i bezbedno. Nakon ceđenja tepisi se dodatno suše u specijalnoj komori, koja je opremljenja sistemom za sušenje toplim vazduhom i eliminisanjem vlage.

ČETKANJE

Nakon sušenja, sledi mašinsko četkanje tepiha, čime se temeljno uklanjaju sve dlake i dodatno osvežavaju vlakna. Ova usluga posebno je značajna za sve vlasnike kućnih ljubimaca jer je ovo jedinstvena metoda kojom se postiže potpuno uklanjanje svih dlaka kućnih ljubimaca i omogućava bezbedno i ugodno korišćenje tepiha!

TEPIH SERVIS GORAN

Adresa : Baranjska 41 ; 23000 Zrenjanin

Telefon : 023/ 522 421

Fax : 023/ 525 324

Mobilni : 063/ 109 64 21

Facebook stranica

MI ŽELIMO DA VAŠI TEPISI BUDU ČISTI!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh