I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Uz ove programe u CineStaru ćete imati različite pogodnosti

i love zrenjanin tv

Cinestar, multipleks bioskop sa 5 zvezdica pokrenuo skrenuo je pažnju na važnost svojih posetioca kroz specijalnu kampanju – ˝Da ti si naša Zvezda˝.

Naslov kampanje “Da, ti si naša Zvezda”, najbolje opisuje koliko u bioskopu koji posluj već u tri grada u Vojvodini – Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu – vole svoje verne posetioce.

Poseban tretman je za njih osiguran, pa je užitak gledanja najnovijih filmova, u tehnološki najmodernijim dvoranama u Srbiji usput i vrlo isplativ. Cine Star Loyalty Club nudi tri vrste kartica, klasičnu Stars Club 2 bonus karticu koja je namenjena svima, Studentsku i Senior karticu, poručili su iz bioskopa.

Skpupite bodove i ostvarite gratis proizvode

Svakom potrošnjom u bioskopu skupljaju se bodovi koji se menjaju za gratis proizvode po želji, kupovina i rezervacija ulaznica online je takođe moguća, a novosti programa su povoljniji rođendani za decu, povoljnije ulaznice za opere i balete, ušteda na baru bioskopa i do 50%.

Pored već poznatih pogodnosti, najatraktivnija novost je Super Sreda – specijalna projekcija koju u sva tri grada organizujemo samo za članove Loyalty Cluba. Super Sreda će se u bioskopima CineStar organizovati jednom mesečno i to uvek prve srede u mesecu, dodali su.

Na projekciju najnovijeg filma na repertoaru bioskopa, moćiće da dođu samo članovi Loyalty Cluba (Senior, Student ili Classic), a isti će uvek imati nove pogodnost.

Prva ˝Super Sreda˝ održaće se 4. oktobra u 20 h u sva tri grada, film na repertoaru je ”Američki plaćenik”, a pogodnost ovog puta je 1+1 ulaznica gratis, naravno samo za članove Cine Star Loyalty Cluba!

Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa CineStar, ali moguća je i kupovina on line što vlasnici CineStar Loyalty kartice već jako dobro znaju i koriste, za kraj su poručili iz bioskopa.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh