I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Bioskop CineStar proglašen najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi

Bioskopi sa 5 zvezdica, prepoznatljivi po kvalitetu usluge i širkom asortimanu projekcija filmova, CineStar, dobio je prestižnu nagradu ˝Najboljeg bioskopskog prikazivača u Evropi˝.

Pomenutu pestižnu nagradu „Internacional Exibitor of the Year“ lancu bioskopa ˝CineStar˝ dodelio je UNIC, međunarodno udruženje bioskopa.

Ovo veliko priznanje nam je ujedno i podsticaj da istrajemo u inovacijama i standardu uživanja u filmovima koji svakodnevno pružamo našim vernim posetiocima, poručili su iz bioskopa CineStar.

O ˝CineStar-u˝

Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi opremljeni prema najsavremenijim tehnologijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima i standardima. CineStar u Srbiji publici nudi najsuperiornije bioskopske formate: 4DX, RealD 3D digitalnu tehnologiju, eXtreme dvorane i 3D zvuk. Gigantska „Wall to Wall“ i „Floor to Ceiling“ filmska platna, amfiteatarski raspored sedišta, vrhunski zvučni sistem Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, neke su od najvažnijih karakteristika superiornosti CineStar multipleksa.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh