I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

CineStar bioskop donosi prvi festival za najmlađe Zrenjanince

CineStar bioskopi će ove godine, po prvi put biti centralno okupljalište roditelja i njihovih mališana. U periodu od 04. do 07. oktobra u bioskopima s pet zvezdica sve će biti u znaku Prvog Dečjeg festivala.

Dani za vrtiće i škole rezervisani su za 04. i 05. oktobar kada za razrede započinje nagradni konkurs „Postani filmski kritičar“ u kome mogu da osvoje vredne nagrade kao Acer laptop računar, set knjiga ili projekciju za ceo razred, a sve uz posebne i najpovoljnije cene ulaznica za organizovane posete škola i vrtića, od 260 RSD.

Porodični dani su za vikend od 06. i 07. oktobra od 11 do 17 sati. Svi posetioci će moći da kupe svoju ulaznicu za 2D projekcije dečjih filmskih hitova po promotivnoj ceni već od 270 RSD, a najmlađe će dodatno obradovati i partneri Dečjeg festivala ˝Lizzy i Frikom˝ poručuju iz CineStar bioskopa.

Ekskluzivna parada filmskih crtanih likova u Novom Sadu

Ekskluzivno u CineStaru 4DX Novi Sad 7.10. u 11 h biće i prva parada filmskih crtanih likova, koja će proći celim tržnim centrom BIG. Vesela parada s omiljenim likovima iz crtanih filmova poziva sve male Novosađane a i sve ostale mališane da se u CineStar-u pojave maskirani, jer prvih 50 maskiranih posetilaca osvaja bioskopsku ulaznicu.

Pored filmske parade, u predvorju bioskopa u Novom Sadu od 11 do 17 sati sve posetioce očekuje različite atrakcije kao što su Haos animatori, facepainting, maskote, baloni, a tu su i pokloni partnera. Takođe, u Novom Sadu otvaranje Dečjeg festivala će biti uz specijalnu projekciju filma „Kuća magičnog sata“, pre koje posetioce očekuje atraktivan mađioničarski nastup.
U sklopu Dečjeg festivala filmska preporuka su najnovije animacije za sve uzraste ‘Stopalići’ i ‘Kondorito: Avantura u svemiru-sinh’ kao i porodična fantazija za nešto starije školarce ‘Kuća magičnog sata’.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dečji festival u CineStaru pokreće se s namerom da slavi dečji film i da razvija ljubav dece prema filmu, a organizovane vesele radionice u predvorju bioskopa razvijaće dečju kreativnost.
Kupovina ulaznica za sve filmske projekcije, moguća je na svim bioskopskim blagajnama, kao i online na ovom linku.

  • Divider

  • Divider
Na vrh