I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Povoljnosti za sve dame u ˝CineStar˝-u ovog četvrtka

U četvrtak, 21.decembra sa početkom u 20 časova, u bioskopu CineStar Zrenjanin počinje praznik za dame.

Tradicionalna ˝Cinelady˝ projekcija ovoga puta vam predstavlja film Madam, komediju za dame, pravljenu od strane Amande Stirs, u kojoj glavne uloge tumače Rosi De Palma, Toni Kolet i Harvi Kajtel.

Pozivamo sve dame da dođu i uživaju u ovoj romantičnoj komediji, skrojenoj baš za njih, a pored lepog provoda u bioskopu CineStar Zrenjanin, sve posetiteljke koje kupe kartu za film darujemo  kozmetičkim proizvodima našeg partnera „Biobaza“, poručili su iz bioskopa Sinestar.

Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa i online.

Radnja filma ˝Madam˝

Radnja filma prati En (Toni Kolet) i Boba (Harvi Kejtel), imućni američki par, koji se, da bi malo začinio svoj brak, seli u romantični letnjikovac kraj Pariza. Tokom pripreme za vrlo raskošnu večeru za svoje sofisticirane prijatelje, naša domaćica En otkriva da ih ukupno ima  13. U panici, insistira da se njena odana služavka Marija (Rosi de Palma) preruši u tajanstvenu špansku plemkinju kako bi broj gostiju bio paran. Uz čašicu vina više i vrckast razgovor, Marija se svidi ušminkanom britanskom trgovcu umetničkim delima  (Majkl Smajli). Zbog njihove veze, En će loviti svoju služavku po čitavom Parizu i smišljati načine da uništi ovu neočekivanu i sretnu ljubavnu romansu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh