I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Centar za edukaciju Big Ben vodi računa o obrazovanju Vašeg deteta (VIDEO)

U poslednjim danima avgusta iz Centra za edukaciju „Big Ben“ u Zrenjanin, stižu sjajne novosti i ponude. Ponude su pripremljene ne samo za one koji su spremni da zakorače u svet stranih jezika i steknu jedno znanje više, nego i za one koji mogu da unaprede svoje sposobnosti.

Idealan program za unapređivanje sposobnosti i isticanje veština jeste posebna tehnika koja se u Zrenjaninu može savladati samo u ovom centru.

Reč je o SuanPan mentalnoj aritmetici, revolucionarnom i jedinstvenom programu koji razvija intelektualne sposobnosti dece uzrasta od 5 do 14 godina. Mentalna aritmetika predstavlja dokazani moždani stimulans koji podstiče istovremenu upotrebu leve i desne hemisfere, samim tim i uravnoteženiji razvoj mozga i misaonog procesa. S obzirom na činjenicu da su obe strane mozga povezane zajedničkim procesom, i formiranjem većeg broja sinapsi učenje biva uspešnije i uočava se znatno poboljšanje koncentracije, memorije i kreativnosti.

suan-pan-zrenjanin1

suan-pan-zrenjanin4

suan-pan-zrenjanin2

SuanPan mentalna aritmetika koristi sistem dve ruke – četiri prsta, za razliku od klasične mentalne aritmetike, odnosno korišćenja samo jedne ruke. Koristeći osnove SuanPan-a pri mentalnom računanju, uz posebne tehnike i multimedijalnu podršku u obrazovanju, učenici vrlo brzo usvajaju osnove decimalnog sistema postižući brze i tačne mentalne proračune. Mentalna aritmetika dovodi do poboljšanja koncentracije, bolje memorije i većeg samopouzdanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

suan-pan-zrenjanin

U Centu za edukaciju „Big Ben“ u toku je upis na ovaj jedinstveni program. Osnovni nivo traje 8 meseci i pohađa se jednom u životu, a efekti i stečene veštine ostaju trajno.

UČENJE JE PAMETNA INVESTICIJA

U „Big Benu“ je u toku i upis đaka na kurs engleskog i nemačkog jezika, i za decu i za odrasle. Reč je o kursevima svih nivoa znanja, i polaganju PET, KET I FCE ispita.

Osim toga, u ovom centru daju se i časovi matematike, vrši se priprema za polaganje prijemnog ispita, pomoć pri školskom gradivu, a deca se pripremaju i za takmičenja na raznim nivoima.

big-ben

Detaljne informacije o upisu i svim programima mogu se dobiti posetom na jednu od dve adrese Centra za edukaciju „Big Ben“ ili telefonskim pozivanjem:

4. juli 22/13, D2
023/545-298 i 069/155-61-62

Stražilovska 54
023/534-619 i 069/155-61-62
office@bigben.edu.rs

Big Ben Mentalna aritmetika http://bigben.edu.rs/mentalna-aritmetika.html

Big Ben strani jezici http://bigben.edu.rs/pocetna-strani-jezici.html

suan-pan-zrenjanin3

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh