I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Centar za edukaciju „Big Ben“: Rezultati polaznika najbolje govore o uspešnosti naših programa (VIDEO)

Centar za edukaciju “Big Ben” iz Zrenjanina organizovao je nedavno četvrtu po redu svečanu dodelu diploma polaznicima obrazovno-razvojnog programa Mentalna aritmetika SuanPan. Velika sala Hotela Vojvodina bila je popunjena u potpunosti – deca u pratnji roditelja došla su da prime zaslužena priznanja za stečeno znanje.

Ovaj prizor i druženje sa predavačima centra „Big Ben“ u jednoj lepoj i svečanoj atmosferi, potvrda je uspešnosti relativno novog i mladog programa “Mentalna aritmetika – SuanPan”. Rezultati koji se postižu pohađanjem ovog obrazovno-razvojnog programa vrlo su transparentni.

Deo atmosfere sa dodele diploma pogledajte u video snimku: 

UPIS JE U TOKU

Deca uzrasta od pet do 14 godina koja završe osnovni program obrazovo-razvojni program Mentalne aritmetike SuanPan, koristeći samo snagu sopstvenog uma, mogu da izračunaju bilo koje zadatke uključujući matematičke operacije sabiranja i oduzimanja. Posle osnovnog nivoa dolazi napredni nivo gde deca mentalnim putem množe ili dele dvocifrene i trocifrene brojeve.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osim ove konkretne veštine, program SuanPan mentalne aritmetike doprinosi povećanju sposobnosti koncentracije i fokusiranja pažnje u ovom posebno zahtevnom periodu odrastanja. Razvijajući kreativno i analitičko mišljenje kod dece, jačamo im i samopouzdanje i samopoštovanje.

Big Ben prvi i jedini u Zrenjaninu ima licencu za sprovođenje obrazovno-razvojnog programa Mentalna aritmetika SuanPan.

? Mentalna aritmetika SuanPan jedan je od programa u ponudi Centra za edukaciju “Big Ben”.

Tu su još i:

? Kursevi engleskog i nemačkog
? FFD – Brzo čitanje sa razumevanjem

Centar za edukaciju Big Ben, Zrenjanin
? IV juli br. 22; Stražilovska br. 54
☎️ 069-155-61-62 ☎️064-155-61-61
? www.bigben.edu.rs

NEMAČKI JEZIK – FORMIRANJE GRUPE

U toku je formiranje grupe za odrasle, za pohađanje A1 nivoa. Nakon završenog nivoa A1 nivoa kursa nemačkog jezika moći ćete da se predstavite i odgovorite na jednostavna pitanja koja se odnose na vas, 1100 novih reči i izraza, da u svakodnevnim situacijama razumete jednostavna pitanja, uputstva i saopštenja, da formulišete uobičajena pitanja koje se koriste u svakodnevnom životu, da shvatite važne informacije iz kratkih pisanih saopštenja, javnih natpisa sa uputstvima i malih oglasa, da kažete i razumete brojeve, količine, vreme i cene, da ispunite formulare u vezi sa jednostavnim i ličnim podacima, da napišete jednostavna lična saopštenja.

DRUŽENJE U DEČIJEM ZABAVILIŠTU

Deca koja pohađaju neke od programa u Centru za edukaciju „Big Ben“ i njihovi nastavnici, aktivni su i tokom raspusta, pa tako često učestvuju u zabavnim programima na otvorenom. U okviru „Dana piva“ organizovan je program „Zabavilište u parkiću plankiću“ u kojem su učestvovala i deca iz Big Ben-a.

Uz igru, muziku, edukativne igre i mala iznenađenja, deca su kreativno provodila vreme.

„BIG BEN“ VAS POZIVA NA JAVNI ČAS

Centar „Big Ben“ organizovaće u subotu, 8. septembra, javni čas.

-Ovo je prilika da se svi zainteresovani priključe jednom interesantnom događaju, i upoznaju se sa delom našeg programa, kažu u ovom centru.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh