I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Caffe Vremeplov: Tamo gde vreme staje, a uspomene ostaju zauvek

Godina za godinom prolazi, a sve veći broj Zrenjaninaca redovno uživa u prijatnom ambijentu kafea Vremeplov, sa osmehom na licu i kaficom u ruci.

Caffe Vremeplov, koji se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, a opet malo skriven, kod parkinga kraj „Prevlake“, ne samo da je opstao i u svoj snazi ostao punih 10 godina, već je stekao istinski kultni status. To znači da je Vremeplov jedno od zrenjaninskih prepoznatljivih mesta za sve uzraste tokom dana, a u večernjim satima za srednju i onu malo mlađu generaciju.

Kada je vlasnik, Dane Đurić, pre deset godina otvorio lokal kraj „Prevlake“, mnogi su mu sugerisali da kafić, koji se nalazi van glavne gradske ulice, nema svetlu budućnost. Ipak, pokazalo se da su dobra usluga i prijatan ambijent, definitivno dobitna kombinacija.

Ovde se konobari retko menjaju. Praktično, samo u slučajevima kada se odsele u neki drugi grad ili pronađu posao u inostranstvu. Stalna ekipa čini da se redovni gosti osećaju kao kod kuće. Oni znaju kakvu kafu pijete, znaju vaše navike… To nikako ne znači da su sva mesta rezervisana za poznata lica. Jednaku pažnju i jednaku uslugu dobićete i ako se prvi put nađete ovde.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Takav caffe, u kojem je kafa uvek dobra, a konobari znaju više o nama od nekih prijatelja, ritualno posećujemo zbog osećaja druge kuće.

Foto: Arhiva

I ne zaboravite! Vidimo se u kafeu Vremeplov, tamo gde vreme staje, a uspomene ostaju zauvek…

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh