I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Caffe Vremeplov – mesto gde ćete osetiti zimsku čaroliju

Sa dolaskom decembra sve poprima drugačije boje, a pripreme za novogodišnje praznike su u punom jeku.

Druženja sa dragim ljudima, osmesi i pregršt ića i pića donosi toliko veselja, da je bez obzira na užurbanost, sve nekako posebno lepo. Upravo vođena tom idejom, ekipa iz Caffea Vremeplov službeno je započela još jednu svoju „Novogodišnju bajku“.

Hladno je, živa u termometru pada, a zajedno sa njom se spušta i naše raspoloženje. Kratki dani i duge noći čine se kao mala večnost (nikako da prođu), a zbog manjka energije i motivacije mnogi ove tmurne dane najdraže provode u svoja četiri zida, čekajući vedro i sunčano nebo.

Mi vam ovom prilikom preporučujemo da izađete iz toplih domova i prošetate do kafea Vremeplov, gde vas očekuje prava zimska čarolija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Misao vodilja menadžmenta kafea Vremeplov bila je da stvore novogodišnju atmosferu u kojoj će se svi gosti osećati veoma prijatno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

??❤️

Објава коју дели ☕️Vremeplov☕️ (@caffevremeplovzr) дана

Već je dobro poznato da je Caffe Vremeplov odavno postao deo pozitivnog imidža Zrenjanina, te svojom atmosferom i kvalitetom usluge uvek iznova uspeva da pridobije simpatije kako Zrenjaninaca, tako i gostiju koji svrate u naš grad.

OVDE NOVA GODINA STIŽE U PODNE

Caffe Vremeplov tradicionalno organizuje dnevni doček Nove godine, a detaljnije o ovoj, sve popularnijoj novogodišnjoj proslavi u Zrenjaninu, možete pročitati OVDE.

 

Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh