I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Hit specijalitet u Zrenjaninu : Čičina butkica (VIDEO)

Restoran Njam Njam koji se nalazi u ulici Cara Dušana broj 5, početkom godine promenio je koncept i sjajnu ponudu pica dopunio vrhunskim specijalitetima među kojima se izvojila sočna i ukusna takozvana „Čičina butkica“.

BUTKICA SPECIJALITET

Kako se pravi ?

– Ideja nam je bila da dimnjenu butkicu koja je veoma popularna kod nas, pripremimo na malo drugačiji način. Butkicu kuvamo u pravom smislu te reči satima dok ne počne da se odvaja od koske, zatim je uvijamo u domaće sveže testo i sve to potom pečemo u peći, naravno uz mnoge začine koji ovoj „poslastici“ daju poseban smek, a koje morate da doživite, istakao je za naš portal kuvar ovog restorana, ne otkrivajući naravno ceo recept.

I Taxi Zrenjanin

SUBOTOM ZVUCI VIOLINE

Svaki specijalitet u ovom restoranu je još ukusniji kada mu se pridoda i zvuk violine na uvce. U restoranu Njam Njam subotom uveče možete doživeti baš takav doživljaj. Vrhunske specijalitete, ponudu kvalitetnog žetokog pića i još boljih vina.

Restoran Njam Njam (nekadašnja picerija) nalazi se preko puta doma učenika Angelina Kojić Gina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zbog ograničenog broja mesta, poželjne su rezervacije na 023/568877

Više informacija možete dobiti i putem fejsbuk stranice restorana Njam Njam.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh