I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Bus Computers“ medju najuspešnijim IT firmama u Srbiji

„BUS Computers“ je preduzeće koje se bavi uvozom, distribucijom IT opreme i proizvodnjom računara, umrežavanjem i projektovanjem računarskih mreža, internet provajdingom, i fiskalizacijom. U Zrenjaninu kroz svoj maloprodajni objekat uspešno zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih potrošača kroz konstantne akcijske ponude i najširi asortiman računarskih konfiguracija, komponenata i prateće računarske opreme.

P9300009

Svoje poslovanje obavljaju kroz četiri ogranka, u Kikindi, Novom Sadu, Subotici i Zrenjaninu, s tim da svaki poseduje maloprodaju, veleprodaju i servis.

Sa 47 zaposlena radnika, 3 diplomirana elektroinženjera, inženjerima informatike, sertifikovanim serviserima, ova firma ubraja se u red najrazvijenijih IT firmi u Srbiji.

U svom asortimanu nude proizvode poznatih svetskih firmi kao što su Hewlett Packard, Microsoft, ASUS, MSI, SAMSUNG, EPSON, AMD, LG, Lexmark, Western Digital i druge.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

P9300002

Sa nekim od ovih firmi BUS Computers ima potpisane ugovore o autorizovanoj distribuciji i servisu. Delatnost firme se sastoji od četiri osnovne celine:

– Prvu celinu predstavlja uvoz i distribucija IT komponenti za proizvodnju računara, perifernih uređaja i prateće opreme. 

– Drugu celinu predstavlja realizovanje integralnih informacionih sistema kod krajnjih korisnika.

– Treća celina je bežični internet sa velikim brojem pristupnih stanica u opštinama Kikinda, Zrenjanin, Novi Bečej, Nova Crnja…

– Četvrtu celinu predstavlja izrada aplikativnog softvera za poslovanje trgovačkih, proizvodnih i uslužnih preduzeća i ostalih vrsta pravnih subjekata sa specifičnim zahtevima.

Bogata referentna lista korisnika kojima ova firma održava softver, i lista kupaca softvera ukazuje na značajan udeo ove celine u celokupnom poslovanju.

Načela kojima se vodi BUS Computers u svom poslovanju, a sa namerom da bude konkurentan na tržištu su:

• Najnovije tehnologije • Visok nivo usluga • Optimalan odnos cene i kvaliteta • Efikasan servis i tehnička podrška

U Zrenjaninu „Bus computers“ se nalazi u ul. Vojvode Petra Bojovića 7

Telefon: 023/515-907
email: officezr@bus.co.rs

Posetite „Bus computers“ u Zrenjaninu, čeka vas ljubazno osoblje sa pregršt saveta za pametnu kupovinu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh