I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zlatara Ormai u ponudi ima više od hiljadu modela burmi

Burma je simbol je večnosti, trajne ljubavi i zajedničkog života. Venčani prsten se smatra najstarijim obeležjem braka. Savremene ceremonije zavetovanja na večnu ljubav ne mogu se zamisliti bez razmene burmi. Zbog toga je veoma bitno izabrati pravi prsten koji će partneri nositi. Pravo mesto za kupovinu burme je zlatara Ormai koja u svojoj ponudi ima više od hiljadu modela kako mašinski, tako i ručno rađenih burmi. Mladenci koji se odluče za kupovinu venčanog prstenja u ovoj juvelirnici na dar dobijaju i poklon čestitku.

Prilikom planiranja venčanja mladenci moraju da vode računa o svakom detalju. Jedan od njih je svakako izbor burmi. Budući da se venčani prsten po pravilu nosi čitavog života prilikom njegovog odabira treba biti veoma pažljiv.

„Slobodno možemo da kažemo da u našoj zlatari imamo ubedljivo najveći izbor burmi u gradu. Kod nas mladenci mogu da pronađu sve što su zamislili. Takođe, naše ljubazno osoblje će im dati potrebne informacije i savete prilikom izbora venčanog prstenja. U ponudi imamo više od hiljadu modela burmi i to kako mašinski, tako i ručno rađenih. Burme izrađujemo od belog, žutog i roze zlata, sa ili bez cirkona. Mogu biti jednobojne ili kombinacija boja. Osim sjanih imamo i matirane, reljefne, dijamantirane burme“, kažu u zlatari Ormai.

„Kada govorimo o ručnorađenim burmama možemo da kažemo da su naši majstori perfekcionisti. To znači da vode računa o svakom detalju na prstenu. Mladenci mogu da biraju između modela koje već imamo u ponudi, a mogu i sami da kreiraju svoje venčano prstenje. To znači da linijice, kockice mogu da budu bele, žute, roze… Takođe, partneri mogu da odluče da li će na prstenu da ugraviraju posvetu ili ne“, dodaju u ovoj zlatari.

Mladenci mogu da se odluče za kupovinu istih ili različitih burmi

Nije neobično da su mladenci prilikom izbora burmi neodlučni, ali uz pomoć profesionalaca uvek donesu pravu odluku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Mnogi dođu sa idejom da uzmu belo zlato jer je to u modi, a čak 70 posto njih se predomisli i odluči za žuto kada vide kako ono stoji na ruci. Ima i onih koji se odluče za roze zlato, jer ono nema toliki kontrast u odnosu na kožu i jako se lepo uklapa. Mlade uglavnom dolaze sa idejom da uzmu burme sa cirkonima. Svi modeli koje imamo u ponudi sa cirkonima mogu da budu i bez cirkona. Tako da parovi mogu da uzmu iste modele burme, s tim što je ženska sa cirkonima, a muška bez. Zanimljivo je i da se danas mladenci često odlučuju za različite burme. Mi smo tu da ih posavetujemo, ali konačnu odluku o tome kakve će burme kupiti donose sami mladenci“, objašnjavaju u zlatari Ormai.

„Oni koji se odluče da kupe venčano prstenje kod nas na dar dobijaju i poklon čestitku koju mogu da iskoriste u jednoj od naše dve radnje“, dodaju u ovoj zlatari.

Iz zlatare Ormai podsećaju da se kod njih stare bureme mogu očistiti i prepraviti.

Zlatara Ormai ima dve radnje koje se nalaze u Savezničkoj 5 i 5/1. Jedna je specijalizovana za prodaju zlatnog nakita, dok se u drugoj mogu naći srebrni, čelični, Swarovski nakit, satovi…
Na sajtu www.zlataraormai.com može se videti deo ponude zlatare Ormai. Ukoliko Vam se nešto svidi to možete odmah kupiti online ili rezervisati, pa preuzeti u radnji. Takođe, više informacija možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Pogodnosti pri plaćanju

U zlatari Ormai postoji mogućnost plaćanja na rate preko penzionog fonda, kao i plaćanje na 12 mesečnih rata bez kamate putem čekova ili administrativne zabrane.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh