I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Burgeri zbog kojih ćete odmah posetiti ovaj street food (5 SLIKA)

Već nekoliko godina je primetan deficit restorana u gradu koji prave odlične burgere, pa su Zrenjaninci nekad primorani da potraže ovaj specijalitet u drugim gradovima.

smoke-kings

HIT BURGERI U ZRENJANINU

Restoran Smoke Kings već nekoliko meseci svoje poslovanje zasniva isključivo na pravljenju izvrsnih burgera, domaćih kobasica i drugih ,,američkih” jela sa roštilja. Pored toga, u njihovom lokalu u ul. Narodnog fronta 5, pored bivše medicinske škole u centru grada se može naći veliki izbor domaćih, kraft piva koje možete upariti sa svojim omiljenim jelom.

Važna je napomena da se svi burgeri prave od čistog mesa, što dodatno govori o kvalitetu koji ova kuća propagira.

I Taxi Zrenjanin

Izuzetno nam je bitno da izgradimo prepoznatljivost po kvalitetu. Burgeri mogu biti zaista svojevrsni specijalitet ako se njima ozbiljno pristupi, što mi činimo. Dobijamo pohvale i naročito nam prijaju pohvale od inostranih turista koji nas pronalaze zahvaljujući internet reklami, jer baš oni imaju iskustvo sa ovim street food specijalitetom obzirom da su burgeri u svetu hit gotovo svugde, poručuju autori SmokeKings koncepta.

Ovom prilikom izdvajamo 5 specijaliteta koje morate probati:

Blue šizzz burger

nesvakidašnji burger sa plavim sirom, rukolom, burger sosom, hrskavom slaninicom i porter džemom. Meso je 100% govedina, pripremljena po specijalnoj recepturi. Cena ovog burgera je 350 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

blue-sizzz-burger

Fat burger

– burger pripremljen za gurmane! Sadrži goveđe meso, zelenu salatu, kajmak, hrskavu slaninu, luk i dve vrste sosa – burger i BBQ sos. Cena burgera je 380 dinara.

fat-burger

Spicy burger

– burger prilagođen za one sa pikantnijim ukusom. U sebi sadrži govedinu, burger i čili sos, halapenjo papričicu, luk i hrskavu slaninu. Cena spicy burgera je 350 dinara.


spicy-burger

Pulled pork

– specijalitet ovog restorana. Sporo pečena svinjetina iscepkana na komadiće, 10 vrsta začina, BBQ sos i coleslaw salata. Pulled pork košta 250 dinara.

Dvocevka kobasica

– domaće pripremljena kobasica od svinjske plećke, sa dve vrste kačkavalja. Košta 250 dinara.

kobasica-dvocevka

Broj telefona za poručivanje je 023 565929, a uskoro se planira i uvođenje kućne dostave, javljaju iz ovog restorana.
Radno vreme je svakim danom osim nedelje, od 08-23h.
Smoke Kings BBQ Shop možete pratiti na Facebooku i Instagramu

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh