I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Bukovo drvo i dalje najtraženije – kvalitet, cena i besplatna dostava presudni za kupovinu

Iako grejna sezona uveliko traje, u stovarištima ne prestaje potražnja za ogrevnim drvetom. Prodavci kažu da najbolje ide bukovo drvo i da su ove godine posebno traženo suvi restlovi obrađenog bukovog drveta. Pored činjenice da bukovo drvo spada u najkvalitetniju vrstu ogreva, razlog velikog interesovanja je i cena.

U Stovarištu Savić u neposrednoj blizini BIG tržnog centra ove jeseni nude se restlovi bukovog drveta izuzetnog kvaliteta. Paleta dimenzija 2 x 1 x 1m košta 8.200 dinara i u tu cenu je uključena besplatna dostava na teritoriji Zrenjanina i Aradca. Uslov za besplatnu dostavu je, kažu ovde, kupovina više od jedne palete.

Obrađeni restlovi bukovog drveta u stovarištu Savić

Oni koji ne žele restlove već rezanu i cepanu bukvu, za paletu od 1 x 1 x 1.8 m treba da izdvoje 13.000 dinara.

– Bukva je ove zime definitivno najpopularnija. Potrošači uzimaju i cepanu bukvu, restlove, bukov pelet. Oni koji se greju godinama unazad na čvrsto gorivo dobro znaju da sa bukvom nema greške ni zime. Bukova drva imaju najviši kvalitet gorenja. I sami potrošači koji kupuju naš ogrev kažu da ako već izdvajaju novac, žele da dobiju i kvalitetan proizvod. Na zahteve potrošača utiču i najave da će ova zima biti hladnija, kažu u Stovarištu Savić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

BUKOVI I UGLJENI BRIKETI U STOVARIŠTU SAVIĆ, KOJI SU BOLJI?

– Odlične su obe vrste briketa koje nudimo. Sarađujemo sa najboljim proizvođačima na tržištu i Zrenjaninci mogu da budu sigurni da će kod nas dobiti vrhunski proizvod, bilo da se odluče za bukove ili ugljene brikete.

Bukove brikete iz ponude Stovarišta Savić proizvodi renomirani proizvođač „Vladiva“. Prave se isključivo od bukovog drveta prve klase. Izrađuju se po striktnim evropskim standardima.

Ugljene brikete proizvodi Eko-kol koji garantuje kvalitet ovog proizvoda. U pitanju je visokokalorični proizvod koji pruža dugotrajnu i ravnomernu toplotu do 17.000 KJ po kilogramu. Jedna tona ugljenih briketa menja od 4-5 metara drva ili do 2,5 tone uglja i tu je računica više nego jasna.

Cena briketa, drvenog ili ugljenog, iznosi 20 dinara po kilogramu odnosno 20.000 dinara za jednu tonu. Jedna paleta ima tonu bukovog briketa (40 x 25kg), odnosno 720 kilograma ugljenog briketa (48×15kg).

STOVARIŠTE OGREVNOG DRVETA SAVIĆ

Aradački drum bb (u blizini BIG tržnog centra – 100 metara od lokala Uradi sam)

Kontakt telefon 065/ 569 8 569

RADNO VREME
Radnim danima od 08 – 17h
Subotom od 08 – 15h
Objekat radi i nedeljom od 09 – 12h

  • Besplatna dostava na teritoriji Zrenjanina i Aradca

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh