I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • Univer export
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Budite prvi – ulovite fitness popust

Fitness studio „Gym lifestyle“ koji se nalazi u blizini centra na adresi Ljubljanska 9a kod Karađorđevog parka pripremio je specijalnu akciju za nove članove koja će trajati tokom čitavog leta.

Vežbajte za 1000 din mesečno celo leto!

Fitness studio

– Naš studio vam nudi raznovrsne grupne programe koji će Vaš izgled dovesti do savršenstva. Prateći savremene metode rada i vodeći se najnovijim informacijama iz sveta fitnesa i rekreacije već 8 godina omogućićemo vam da izgubite višak kilograma zategnete vaše telo i znatno se bolje osećate, ističe diplomirani i licencirani fitnes trener grupnih programa Milankov Sanja.

Vežbanje u našem studiju namenjeno je ženama koje vode računa o svom izgledu.U veoma prijatnoj atmosferi našeg studia nudimo vam bogat program za vežbanje uz popularnu muziku, dodaje ona.

PROGRAM :

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
 • Grupni programi power pilates
 • Pilates za osobe trećeg doba
 • Joga
 • Step energy aerobic
 • Body ART
 • Principi samoodbrane
 • Rekreacija za punije dame
 • Fit ball balance

Savremeno doba donosi sa sobom stres i nervozu na svakom koraku. Kako bi sačuvali skladan odnos svog duha i tela pojedincu je potrebno da pronađe način za opuštanjem i dopunom energije svog organizma.

Savršen način uspostavljanja balansa jesu pilates, joga i body art trening.

Pilates se preporučuje i osobama trećeg doba koje žele da budu aktivnije i osećaju se zdravije, da utiču na svoju pokretljivost i jačanju organizma.

pilates

Pilates za starije osobe smanjiće mogućnost brojnih mišićnih i koštanih oboljenja i svojim blagotvornim delovanjem zlatno doba pojedinca učiniti srećnim.

Body ART trening

Ono što ovaj studio posebno izdvaja jeste body ART -najpopularniji trening u svetu.

Trening koji će vas ostaviti bez daha, trening za sva vremena. Harmonija i elegancija pokreta vode vas u novi svet svesti o vašem telu.

body art

Zaustavite i najvećeg napadača

Samoodbrana je veština koju svaka žena može savladati, bez obzira na prethodno iskustvo ili životne stavove. Vežbanje samoodbrane ženama pomaže da otkriju i izbegnu napad i budu spremnije na fizički i psihički napad.

Učenjem i stalnim praktikovanjem, osnovni pokreti samoodbrane postaju automatizovani, tako da žena koja vežba ove tehnike postaje svjesna svoje fizičke snage i zadovoljna načinom na koji vlada svojim telom. Samopouzdanje i fizička sprema koji se postižu treninzima samoodbrane omogućavaju ženama da psihički dobro odreaguju čak i u najgorim situacijama.

principi samoodbrane

Moguće je da će vežbanje samoodbrane nekoj ženi u nekom trenutku spasiti život, ali čak i ako nikada ne bude razloga da u stvarnim situacijama upotrebe ove veštine, otkriće svoju psiho-fizičku snagu i podići samopouzdanje, što je svakako veliki bonus.

Osnovni principi samoodbrane pokazuju kako da žena preuzme kontrolu nad svojom sigurnošću, bez obzira da li je u kući, u autu, na parkingu…

Fitnes studio „Gym lifestyle“

Ljubljanska 9a (kod Karađorđevog parka)

Sve informacije možete dobiti na telelefon 062.203.263

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh