I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aldebaran

Budite posebni sa svetlucavom tetovažom

Kozmetički salon Aldebaran u letnjoj sezoni nudi izradu popularnih svetlucavih tetovaža, idealnih za osobe koje bi kožu ukrasile na privremeni period. Svetlucavim prahom u boji na koži se formiraju različiti oblici, po želji klijenata.

svetlucava tetovaza 1

Najčešća mesta na kojima se stavljaju glitter tetovaže jesu leđa, nadlaktice, predeo iznad članka na nozi, vrat. Ove tetovaže naročito su interesantne za proslave, večernje zabave, i mature kada je važno biti drugačiji i ostati upamćen po interesantnom i lepom detalju.

tetovaza 2

svetlucava tetovaža

tetovaza

Vodootporne su i traju desetak dana, a kod nekih osoba i duže, što zavisi i od kože. Dermatološki su bezbedne i potpuno bezbolne za nanošenje.

Uz tetovaže, u ovom salonu nude još jednu estetsku uslugu – profesionalno šminkanje. Kvalitetna šminka i profesionalno nanošenje naročito je važno za dame koje su tokom proslava, matura, venčanja, kumstva, rođendana – u centru pažnje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

aldebaran

U „Aldebaranu“ se strogo drže pravila da svaka klijentkinja bude našminkana u skladu sa prirodnim crtama lica kako se ne bi dobio veštački izraz. Upotrebom raznih stilova šminkanja i bogatih boja u paletama – u ovom salonu izgled dovode do savršenstva.

 KOZMETIČKI SALON ALDEBARAN

TC BAGLJAŠ KOD NADVOŽNJAKA

023/531.481    063/811.65.41

Radno vreme 10-20h radnim danima, 10-15h subotom

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh