I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Mesec maj za brilijantski sjaj u Zlatari Ormai

Gotovo da nema pripadnice lepšeg pola koja se neće složiti sa rečenicom da su dijamanti najbolji prijatelj svake žene. Ako postoji nešto više od najboljeg prijatelja, onda su to svakako brilijanti. Oni svojim izgledom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zbog njihove dugovečnosti simbol su večne ljubavi i prijateljstva. Ukoliko želite sebe ili nekog sebi posebno dragog da obradujete brilijanti su pravi izbor. Zlatara Ormai nudi prstenje, ogrlice, priveske i minđuše sa brilijantima, za koje je tokom maja obezbeđen pupust. Mogu se kupiti odvojeno ili u kompletu. Popust važi i za kupovinu drugog dragog kamenja kao što su safir, rubin… U ovoj juvelirnici otkrili su nam razliku između dijamanata i brilijanata, budući da ih većina nas koristi kao sinonime. 

Teško da postoji neko ko je ravnodušan na dijamante i brilijante. Oni svojim izgledom jednako privlače pažnju i bogatih i siromašnih. Dakle, i onih koji mogu da ih imaju u izobilju i onih koji čeznu za bar jednim komadom nakita sa ovim kamenom.

„Dijamanti i brilijanti privlače pažnju javnosti kako zbog načina i mesta na kojima se iskopavaju, tako i zbog obrade i ugradnje u nakit. U prirodi se ovo drago kamenje nalazi u različitim oblicima, veličinama i različitom stepenu čistoće. Upravo od ovih karakteristika zavisi koliko će ovi dragulji koštati na tržištu. Nije retko da se dijamatni i brilijanti koriste kao sinonimi. Ali, to je greška, jer je reč o dva različita pojma. Da li će neki dragi kamen biti dijamant ili brilijant zavisi od načina sečenja i obrade. Dijamant je najčešće prirodni neobrađen dragulj. Brilijant je finiji i čistiji dragi kamen od dijamanta, jer se dobija njegovom obradom, koja datira od pre više od 100 godina. Tačnije 111. Od 1910. godine brilijant je jedan od poželjnijih, ako ne i najpoželjniji dragi kamen na svetu“, kažu u Zlatari Ormai.

Brilijanti imaju daleko jači i lepši sjaj od dijamanta

Reč brilijant potiče iz francuskog jezika i znači sjajan, svetlucav…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Brilijanti su u odnosu na ostalo drago kamenje najsjajniji. Kada svetlost padne na brilijant ona se reflektuje tako da otkriva pun sjaj ovog dragulja. Brilijanti su uvek beli, a njihova nijansa zavisi od čistoće kamena. Ukoliko je on baš prljav, prelamanje svetlosti pokazaće žutu boju. U našoj zlatari takvih brilijanata nema. Mi nudimo najkvalitetnije komade ovih dragulja. Za naš nakit koristimo isključivo najčistije i najfinije brilijante. Oni imaju daleko jači i lepši sjaj od dijamanta, a pogotovo od cirkona. Brilijant je mnogo jači i dugotrajniji od cirkona“, dodaju u ovoj zlatari.

„Zlatara Ormai nudi prstenje, ogrlice, priveske i minđuše sa brilijantima. Mogu se kupiti odvojeno ili u kompletu. Tokom maja svim kupcima obezbedili smo popuste za kupovinu brilijantskog nakita. Popust važi i za kupovinu drugog dragog kamenja kao što su safir, rubin…“, kažu u Zlatari Ormai.

U ovoj zlatari možete zameniti stari nakit za novi.

Zlatara Ormai ima dve radnje koje se nalaze u Savezničkoj 5 i 5/1. Jedna je specijalizovana za prodaju zlatnog nakita, dok se u drugoj mogu naći srebrni, čelični, Swarovski nakit, satovi…

Na sajtu www.zlataraormai.com može se videti deo ponude zlatare Ormai. Ukoliko Vam se nešto svidi to možete odmah kupiti online ili rezervisati, pa preuzeti u radnji. Takođe, više informacija možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Pogodnosti pri plaćanju

U zlatari Ormai postoji mogućnost plaćanja na rate preko penzionog fonda, kao i plaćanje na 12 mesečnih rata bez kamate putem čekova ili administrativne zabrane.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh