I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Briga o potrošačima u Persu marketima

Trgovinski lanac Persu poznat je po konstantnoj brizi o potrošačima i njihovim potrebama, kao i po društvenoj odgovornosti. Od nedavno je krenuo proces digitalizacije i tim povodom uključili su se da pomognu svojim potrošačima, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

persu marketi

Najugroženiji građani dobili su na svoje kućne adrese vaučere za subvencionisanu kupovinu „Set top box“ uređaja za digitalizaciju, u vrednosti od 3000 dinara, a kako je predviđeno da sami nadoknađuju razliku u novcu prilikom kupovine, Persu marketi odlučili su da taj preostali novac odvoje od svog budžeta i dodatno smanje troškove svojim potrošačima.

Na ovaj način, građanima je u potpunosti olakšana kupovina uređaja za digitalizaciju, jer iz svog budžeta ne moraju da izdvajaju dodatni novac.

– “Do sada smo podelili oko 7000 Set top box uređaja i nastavljamo dalje sa ovom akcijom, sve dok traje digitalizacija. Svi znamo u kakvim vremenima živimo i, samim tim, najvažnije nam je da naši potrošači, pogotovo oni najugroženiji, ne osete ovaj trošak i da na taj način doprinesemo očuvanju njihovog kućnog budžeta”, poručuju iz Persu marketa.

Proces digitalizacije, kao i akcija u Persu marketima, nastavljaju se do daljnjeg, a svi potrošači koji poseduju vaučer za subvencionisanu kupovinu, potrebno je samo da dođu u najbliži Persu market i obezbede sebi Set top box uređaj, bez dodatnih troškova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh