I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Botoks kose: Suva i ispucala kosa više ne mora nužno pod makaze

Kao i botoks lica, botoks kose je tretman podmlađivanja. Dok na licu ispravlja bore, na kosi ispravlja nepravilnosti vlasi, nastale učestalim hemijskim i mehaničkim tretiranjem kose kao što su farbanje, feniranje i peglanje.

Botoks, a bezbolan i zdrav!

Reč je o bezbednom i bezbolnom tretmanu koji odgovara svim tipovima kose. Traje oko sat vremena i oporavlja dlaku bez menjanja njene strukture, hidrira je, vraća joj sjaj i štiti je od daljih oštećenja.

Iako se zove botoks, ovaj tretman ne sadrži botulinum toksin koji je osnovni sastojak botoksa za bore. Već je ovo ime dobio zbog načina na koji funkcioniše, zato što ispravlja postojeće i sprečava dalje nepravilnosti vlasi.

Radi se o mešavini proteina, ulja, kolagena, vitamina i prirodnih kiselina, čiji molekuli prijanjaju upravo na ona mesta na kojima je prirodni keratin vlasi oštećen. Za razliku od čisto keratinskih preparata, ova mešavina ne sadrži potencijalno štetne sastojke kao što je formaldehid.

Jednostavan i brz postupak

Postupak je vrlo jednostavan.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
  • Dubinskim pranjem uklone se sve nečistoće i masnoće sa temena i vlasi. Koristi se specijalan šampon koji otvara dlaku, kako bi supstanca što lakše prodrla u istu.
  • Nakon dobrog raščešljavanja, na mokru kosu nanosi se sadržaj ampule. Sadržaj se nanosi celom dužinom vlasi, aplikatorom nalik na špric bez igle, nakon čega se kosa ponovo raščešljava pramen po pramen.
  • Posle pola sata sledi novo ispiranje i nanošenje emulzije. Kada se ispere i emulzija, kosa je spremna za feniranje.

Odlični efekti

Rezultat je vitalna vlas, obogaćena neophodnim hranljivim materijama i kosa koja napokon ima volumen i jačinu. Zatim kosa koja se ne mrsi i lako oblikuje. Botoks kose pokazao se kao delotvoran u pravilnom hidriranju kože glave i borbi protiv peruti i psorijaze.

Zbog svog jednostavnog postupka i dobrih rezultata, botoks kose postao je redovan postupak prilikom pranja i šišanja kose u salonima širom sveta. U našem gradu ovaj tretman uspešno je počeo da se sprovodi u frizerskom salonu i kafeu “Bellezza allo Specchio“.

“Svi nabrojani rezultati vidljivi su posle samo jednog tretmana, čak i kada se radi o kosi koja je vidno oštećena čestim i dugogodišnjim farbanjem, feniranjem, peglanjem ili uvijanjem figarom. Suve, krhke i ispucale vlasi ne moraju više nužno pod makaze!“

Lako održavanje

Efekti tretmana vidljivi su u narednih mesec dana ili do desetak pranja kose. Preporučuje se feniranje na ravno u prvih nedelju dana, kako se tek obnovljena vlas ne bi lomila, kao i upotreba blagih šampona prilikom pranja, bez sulfata. Vreme između dva tretmana ne bi trebalo da bude manje od deset do petnaest pranja, kako se kosa ne bi zasitila.

Tretman odgovara svim tipovima kose, ali nije preporučljiv trudnicama i osobama sa akutnim ekcemima, alergijama i dermatitisom.

Specijalna ponuda

“Dugoročno zdrava i sjajna kosa rezultat je prvenstveno zdrave ishrane i urednog načina života, zatim korišćenja kvalitetnih preparata za pranje i oblikovanje kose, te minimalnog hemijskog i mehaničkog tretiranja. Botoks nije ultimativna i trajna zamena za sve ove postupke. Ali jeste najbolji prijatelj oštećene kose. I svakako brz način da dođete do kose kakvu zaslužujete i koju ćete s ponosom nositi“ poručuju iz salona i kafea “Bellezza allo Specchio“.

A za sve naše sugrađanke imaju specijalnu ponudu tokom meseca septembra. Meseca poznatog po nevoljama sa lomljivom i suvom kosom nakon svakodnevnog izlaganja vrelom letnjem suncu.

CENA BOTOKSA KOSE

Svojoj kosi možete vratiti sjaj botoks tretmanom po promotivnoj ceni od 900 dinara za sve dužine kose.

U cenu od 900 dinara ulazi botoks kose i feniranje u paketu bez obzira na dužinu kose.

Rezervaciju svog termina možete izvršiti na 061 64 658 64.

Upoznajte salon Bellezza Allo Specchio koji se nalazi u Nemanjinoj 18.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh