I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Borsalino: Mesto za predah i kvalitetan zalogaj u prefinjenom ambijentu

Ukoliko sebe smatrate hedonistom dobra vest za vas je da je Zrenjanin bogatiji mestom koje je namenjeno baš vama – ljudima koji uživaju u dobrom zalogaju, kvalitetnom vinu i momentima provedenim u lepom i specifičnom ambijentu.

 

 

 

Lokacija i ambijent

Nedavno otvoreni „Borsalino concept cafe“ koji se nalazi u ulici Brigadira Ristića 2a, na kružnom toku kod Avale, pruži će mogućnost Zrenjanincima predah od užurbanog i poslovnog načina života u prefinjenom ambijentu sa jedinstvenim stilom.

 

 

 

Pored specifičnog ambijenta inspirisanog italijanskim i francuskim duhom iz sredine prošlog veka ovaj lokal ponudiće vam veliki izbor pica, sendviča i palačinki po posebnoj recepturi.

 

Do 24. decembra uz svaku Borsalino picu degustacija vina

Iskoristite priliku i uz svaku Borsalino picu degustirajte vina: Chardonnay, Roze, Merlot i Cuvée.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

 

Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da radim u ovakvom koncept baru.  Kroz dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu naučio sam da je kvalitet usluge važan, ali kvalitet onoga što poslužujem još važniji.  U Borsalinu ćemo sa ponosom moći da poslužujemo specijalitete pravljene od kvalitetnih namirnica koje im daju pravi puni ukus koji će zasigurno oduševiti Zrenjanince, izjavio je Marko Milićević menadžer lokala dobro poznat našim sugrađanima.

 

 

Kako bi vam omogućili da uživate u kvalitetnim specijalitetima, u kuhinji ovog concept bara hranu po posebnoj recepturi pripremaće dva pica majstora sa kombinovanim iskustvom preko trideset godina u izradi pica i kulinarskih specijaliteta.

Majstori napominju da u pripremi svojih specijaliteta koriste domaću šunku visokog kvaliteta, poseban sir i testo po posebnoj recepturi i načinu pripreme.

 

 

 

 

Borsalino concept bar se nalazi u ulici Brigadira Ristića 2a, na kružnom toku kod Avale.

 

 

Pogledajte kompletan Borsalino jelovnik

 

TELEFON ZA PORUČIVANJE:  023/522-200

Zapratite novootvorenu Facebook stranicu.

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh