I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Bolji vid i zaštita oka uz polarizovana sočiva

Svi smo svakodnevno izloženi UV zracima. Njihovo konstantno delovanje može uzrokovati nepovratne bolesti oka i kože oko očiju.

kontaktna-sociva-i-sociva-u-boji2125

Svakodnevna zaštita je neophodna tokom cele godine i odnosi se na sve nas. Polarizovana sočiva su namenjena osobama, koje obavljaju sportske ili neke druge aktivnosti u blizini površina sa velikom refleksijom – sneg, voda, asfalt….

Pri posmatraju predmeta u okruženju sa visokom refleksijom, bljesak reflektovanog zraka svetlosti stapa se sa realnom slikom predmeta i tako,uvodeći u sliku objekta određen stepen “vizuelne buke“, onemogućava jasno posmatranje objekta. Jedini način eliminisanja ovakvog delovanja bljeska jeste upotreba polarizovanih sočiva, koje nudimo u tri boje

  • Gray
  • Brown i
  • Green

13023253_10207436788092746_1155642901_n

Prateći svetsko tržište organskih sočiva, u paleti ponude novih otkrića i dostignuća, u optikama Prima i Prima lux u prilici su da Vam ponude još jednu namensku vrstu sočiva pod nazivom DRIVEWEAR.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ova sočiva specijalno su namenjena vozačima, koji poseduju ili ne poseduju korekciju za pogled u daljinu. DRIVEWEAR je sačinjen od paketa polaroidnog filtera koji neutrališe bljesak, TRANSITIONS V koji tami po potrebi u zavisnosti od jačine sunčeve svetlosti i UV reaktora koji reaguje na zračenja.

Do sada se na tržištu nisu našla foto osetljiva sočiva, koja bi svojom reakcijom zadovoljila zahteve korisnika kao DRIVEWEAR. Jedan od problema koji se stalno javljao prilikom vožnje je skidanje naočara pre ulaska i vraćanje istih posle izlaska iz tunela. Sa DRIVEWEAR-om ovaj problem je eliminisan i samim tim Vam daje ugodnu i bezbrižnu vožnju Sa početnim zatamnjenjem od 50% za neverovatan kratak period ona postaju tamna u zavisnosti od sunčeve svetlosti. Maksimalno zatamnjenje ovih sočiva je 85% što se uklapa u standarde koji su propisani vozačima. Takodje su specifična po tome što se zatamnjenje od 85% za veoma kratko vreme reducira u početno i vozači nisu podložni skidanju naočara prilikom ulaska u tunel. 

prima21

 

BESPLATNO ODREĐIVANJE DIOPTRIJE

Znate li da 80% zbivanja oko vas registrujete putem oka?…. Zato ne gubite iz vida…..da smo za Vas obezbedili besplatno određivanje dioptrije:

Utorkom i Četvrtkom od 17 h – 19 h u prostorijama Optike „Prima“(kod centralne apoteke)

Ponedeljkom i Petkom od 17 h – 19 h u prostorijama Optike“Prima.Lux“ (kod stare pijace)

furla

Optika PRIMA

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 36 (preko puta Centralne apoteke)

facebook stranica

Tel. 535 – 730

Optika PRIMA – LUX

Saveznička 2 (kod stare pijace)

Tel. 567 – 620

Prodaja na 6 mesečnih rata 

 
 
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh