I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

BIROOPREMA: Sve što vam je potrebno za dobru organizaciju posla

Dobra organizacija je pola posla, a u knjižari Birooprema imaju baš sve što vam je neophodno, kako bi ste vodili posao bez muke. Dugogodišnje iskustvo u prodaji kancelarijskog materijala i pribora, i neprestano proširivanje asortimana, rezultiralo je mnogobrojnim zadovoljnim mušterijama koje se rado vraćaju u ovu Zrenjaninsku knjižaru.

Dobro opremljena kancelarija, gde sve uvek funkcioniše bez greške, podrazumeva i da  kancelarijski materijal i pribor  budu  kvalitetni, ali i da po dizajnu prate sadašnje trendove. Imidž firme je podjednako važan kao i stručnost zaposlenih, pa tako u Biroopremi možete pronaći  veliki izbor kako kvalitetnih, tako i veoma atraktivnih artikala iz sekcije kancelarijskog materijala, reči su zaposlenih u ovoj knjižari.

 

 

 

REGISTRATORI

Ni jedna kancelarija se ne može zamisliti bez polica ispunjenim registratorima.  Mnogobrojne papire, koji su nabacani bez ikakvog reda i plana, smestite u divne registratore, i samo pogled na ovako divno složenu arhivu, uneće mir.  U ponudi su i veoma kvalitetne fascikle za sve namene.

 

RADNI STO

Organizujte svoj radni sto, neka na njemu  ne bude veliki broj starih hemijskih olovaka koje ne pišu, nesloženih papirića, koji samo smetaju, umesto toga nabavite divni set za kancelarijski sto. Veliki izbor setova za čuvanje olovaka, spajalica i dr. Očekuje vas u Biroopremi. Kvalitetne i predivne hemijske, tehničke i grafitne olovke,markeri,spajalice, heftalice i sav potrebni pribor po zaista pristupačnim cenama.

TABLE

Veliki izbor tabli od plute, bele i školske table, flipchart table kao i dodatni pribor sve na jednom mestu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SVI POTREBNI OBRASCI

Propisi se veoma često menjaju, ponekad i najobaveštenijima nije baš najjasnije koji se obrazac koristi  za određenu namenu, zato ne treba kvariti mir, jednostavno dođite u knjižaru Birooprema jer oni u ponudi imaju baš sve obrasce koji su vam neophodni u obavljanju neke delatnosti , ili pak kao fizickom licu. Takodje, u ovoj knjižari možete pronaći i sve vrste papira za štampanje, termo rolne za fiskalne štampače i kase, koverte i dr.

 

 

ORIGINALNI KETRIDŽI ZA ŠTAMPAČE

Ukoliko želite da dopunite, ili kupite nov ketridž za štampač, u asortimanu Biroopreme možete naći  ketridže za sve modele HP (Hewlett Packard), Canon, Lexmark i Epson štampača.

SVE ZA UMETNIČKE DUŠE

Za sve umetnike, bilo da vam je to primarna delatnost ili hobi, Birooprema se potrudila i nabavila baš sve što je neophodno kako bi ste mogli da se poptpuno posvetite svom delu. Asortiman boja, pribora i svega ostalog što vam je neophodno je zaista neizmeran, pa vas pozivamo da posetite Biroopremu i uverite se da vam oni mogu ispuniti baš svaku želju.

ŠKOLSKI PRIBOR

Želite da vaše dete bude odličan đak, ništa lakše, nabavite mu ranac, sveske i pripor po želji, jer u Biroopremi imaju baš sve što će zadovoljiti vašeg đaka i učiniti da mu učenje bude uživanje, jer ćete kod njih pronaći funkcionalne i moderne rančeve, asortiman pernica će iznenaditi i vas same, a pribor će  vas navesti da poželite da se vratite u školske klupe.

PROGRAM POKLONA

Dobro ste se organizovali na poslu, dete ste privoleli da uživa u rešavanju domaćih zadataka, imate i dovoljno vremena  za vaš hobi, red je da se posvetite prijateljima, a tu će vam Birooprema opet pomoći ponudom najoriginalnijih poklona.

 

INFO BIROOPREMA

Knjižaru Birooprema koja se nalazi u ulici Đorđa Stratimirovića 17a možete posetiti svakog radnog dana od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 20 časova

Više info možete dobiti i putrem telefona 023511525
ili na zvaničnoj FB stranici

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh