I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Birooprema : Pebeo boje za razonodu i pokretanje kreativnog biznisa

Zrenjaninska knjižara Birooprema od nedavno nudi izuzetno kvalitetan program dekorativnih francuskih boja Pebeo namenjenih oslikavanju različitih materijala – od gipsa, plastike, gline, metala, do stakla i tkanine.

Prva pomisao pri upoznavanju sa Pebeo bojama mnoge će navesti na razonodu, kreativno provođenje slobodnog vremena. Pebeo upravo i služi za to – da pametno uposli pojedinca ili celu porodicu. Međutim Pebeo boje koje nudi Birooprema imaju i „viši cilj“ – osobe koje su bez posla, od pukog hobija mogu napraviti pravi biznis.

Pebeo pruža velike mogućnosti – izradu novih predmeta od gipsa, gline ili smole i njihovo bojenje, ili samo oslikavanje i ukrašavanje već postojećih predmeta poput prozorskog stakla, činija, tanjira, kutija za nakit, tkanine.

narukvica-birooprema

Dovoljno je odabrati željene boje, obučiti se preko nekog od brojnih tutorijala koje internet nudi, steći veštinu u izradi predmeta i – posao je vaš.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U knjižari Birooprema poseban deo izdvojen je za Pebeo ponudu. Na stalcima ćete zateći boje, markere, glitere, smole, gips, glinu, alat poput pipeta i simpatičnih kalupa do gotovih proizvoda koji su idealni za poklon dragim osobama.

 

„PRISME I MOON FANTASY“ DEKORATIVNE BOJE ZA RAZNE POVRŠINE

U ovoj kolekciji izdvajaju se boje sa dva razlličita efekta – sedefastim i „ispucalim“. Prisme fantasy boje prilikom nanošenja „bubre“ i dovode do „ispucalog“ efekta. Druga vrsta, Moon fantasy sedefaste su teksture i odlične za razlivajuće efekte.

Obe vrste boja koriste se za ukrašavanje različitih predmeta – keramike, metala, plastike, drveta, platna i stakla.

Sa Fantasy bojama može se samostalno izrađivati nakit, poput narukvica, broševa, prstenja, ogrlica. Na ovom mestu mogu se kupiti i osnove za nakit koje se oslikavaju i popunjavaju bojama. Posebno su zanimljivi setovi koji sadrže nekoliko boja i pipete, ili čak oni koji u jednom pakovanju imaju boje, osnove za nakit, pipete i sve što je neophodno da bi se jedan ukrasni predmet ukrasio i oslikao na originalan način.

fantasz-prisme-birooprema

VITRAIL BOJA ZA STAKLO

Ove boje oduševiće one sa finim, umetničkim pokretima koji žele da ukrase svoj dom. Vitrail program ne samo što omogućava crtanje po staklu, već nudi i trake za izradu vitraža. U ponudi su prozirne i neprozirne boje, sedefaste, matirane, sa gliterom, a posebno zanimljive su boje za posvetljavanje ili vertikalno oslikavanje. S obzirom na glatku površinu stakla, Vitrail nudi fine markere i konture kojima se iscrtani motivi mogu oivičiti.

Poseban program namenjen je oslikavanju predmeta od stakla, gde se izdvaja takozvani „krakel“ efekat koji posuđu daje starinski izgled. Fiksiraju se na 160 stepeni.

vitraz-birooprema

SETACOLOR TEKSTILNE BOJE

Nanose se jednostavno na tkanine, fiksiraju se peglom i dalje se koriste na uobičajeni način bez bojazni da će se skinuti. Moguće je birati između boja, markera, kontura u svetlucavim ili mat varijantama, a ceo program podeljen je na boje za tekstil, i posebne za svilu.

markeri-birooprema

SMOLE

Epoksidne smole za izradu celih predmeta ili formiranje finih, završnih glazura na ukrasnim predmetima poput nakita, pridobiće vaše poverenje vrlo lako. Nude se u nekoliko varijanti – gusta „kristal“ smola za dobijanje 3D efekta bez upotrebe kalupa, smola u boji ili „pearl“ varijanta sa bisernim izgledom.

smole-birooprema

GLINA I GIPS

Gips izuzetno finog kvaliteta ne poznaje granice u izradi raznovrsnih predmeta. Neverovatne beline i fine teksture, gips vam dozvoljava da eksperimentišete u ručnoj izradi predmeta ili uz pomoć brojnih kalupa koje ćete zateći u Biroopremi. Od gipsa koji se stavlja u kalupe mogu se izraditi zanimljivi magneti za frižidere.

Glina se može naći u beloj i boji cigle, pogodna za ručno modeliranje i stavljanje u kalup iz kog se mogu dobiti razni ukrasni oblici. Glina privlači najmlađe koji prave predmete za igranje,  a stariji od iste gline mogu praviti izuzetno širok spektar proizvoda – ukrasnih i upotrebnih predmeta za sopstvene potrebe, poklon ili prodaju.

kalupi-birooprema

AKRILNE BOJE I BRILLO TEMPERE

Širok spektar akrilnih boja u klasičnoj sedef i glitter varijanti kojima se može kvalitetno oslikavati, dok među Brillo temperama pažnju izazivaju one koje formiraju efekat lakovane površine.

akrilne-boje-birooprema

SETOVI ZA POKLON

U ponudi su nekoliko vrsta setova – od „Moon fantasy seta“ koji sadrži nekoliko manjih boja i pipete, zatim „Project prisme“ seta kojim sami možete izraditi ukrasni nakit, do fantastičnih kutija „Memory box“ kojima ćete zauvek sačuvati otisak ruku ili stopala vaše bebe.

memory-box-birooprema-zrenjanin

Pebeo nije samo igra i kreativni materijal – ove boje i materijali mogu biti i ozbiljna investicija u nečiji rad koji se može brzo usavršiti, ali i unovčiti.

KATALOG PEBEO PROIZVODA KOJE MOŽETE PRONAĆI U BIROOPREMI POGLEDAJTE OVDE

Jedan od načina izrade nakita :

Kompletan Pebeo program možete pronaći u knjižari „Birooprema“ u ulici Đorđa Stratimirovića 17a.

Radno vreme

radnim danima od 7 do 20 časova

subotom od 8 do 14h

023/511.525  064/129.49.76

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh