I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Birooprema: Igračke za sve uzraste i novogodišnji popust od 10%

Zrenjaninska knjižara Birooprema svake godine nudi bogati izbor igračaka za decu u novogodišnjem periodu. I ove godine, u njihovom objektu u ulici Ðorđa Stratimirovića, ponudili su igračke za sve ukuse i uzraste.

Veliku pažnju, naročito devojčicama, privući će lutke različitih proizvođača, od klasičnih „beba“ do modernih animiranih junakinja poput Bratz lutki, Moxie girls, Lala loopsy…

Dečaci ce se oduševiti ukoliko u novogodišnjem paketiću dobiju jedan od kvalitetnih automobila, sportskih ili verodostojnih kopija modela Mercedes, Audi, BMW, a tu su i helikopteri na daljinsko upravljanje. Garaže, auto staze, vozovi sa šinama, roboti transformersi – deo su bogate ponude za dečake.

DSC05661

U Biroopremi se mogu naći i ostale igračke omiljene deci – Peppa pig, popularni Furby, Štrumpfovi. Deci starijeg uzrasta naročito će biti zanimljiv najnoviji Prestigio tablet računar i moderne enciklopedije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poslednjih godina roditelji deci često kupuju „istraživačke“, interaktivne igre poput onih u kojima uzimaju ulogu detektiva, arheologa, malih naučnika. Osim što su ovakvi kompleti kvalitetni, deci će pružiti mogućnost da kreativno provedu vreme. Za mlađe uzraste idealan je Play dooh, zanimljiva masa za modeliranje koja se može kupiti u različitim kompletima, sa alatima za izradu.

U hladnim zimskim danima kada se više slobodnog vremena provodi kod kuće, jedan od vidova zabave za celu porodicu su društvene igre i puzzle. Najmlađi ce se odlično zabaviti uz jednu od najkvalitetnijih igračaka ikada – Lego kocke.

Pored igračaka, u Biroopremi se može pronaći veliki izbor novogodišnje dekoracije – od ukrasnih predmeta, kutija, svećnjaka, svećica, ukrasa za jelku.

Specijalna pogodnost koju knjižara Birooprema nudi kupcima jeste popust na kupovinu igračaka. Svaki kupac ostvariće 10% popusta ukoliko igračke plati gotovinom, a 6% popusta ostvaruju se platnom karticom. Birooprema odobrava i administrativne zabrane na 3 meseca, kao i odloženo plaćanje čekovima građana.

 

[widgetkit id=48233]

 

“Birooprema”

Đorđa Stratimirovića 17a.

Radno vreme

radnim danima od 7 do 20 časova

subotom od 8 do 14h

023/511.525  064/129.49.76

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh