I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Birajte: Pilates, Hatha Yoga, Body Art

Pilates

Šta je Pilates ? Pilates je inovativni sistem vežbe duha-tela razvijen na principima Džozefa Pilatesa (Joseph Pilates).

pilates na otvorenom

On značajno menja izgled vašeg tela, kako se ono oseća i ponaša. Gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući vitko telo s zategnutim butinama i ravnim stomakom. On uči telo dobrom držanju i jednostavnim, gracioznim pokretima. Pilates poboljšava fleksibilnost, snagu i ekonomičnost kretanja. On čak može pomoći u ublažavanju bola u ledjima. Profesionalni plesači koriste dobrobiti Pilatesa već decenijama. Vrhunski atletičari ga koriste za snagu, fleksibilnost i prevenciju povreda. Holivudske zvezde i supermodeli ga koriste da bi održavale dobar izgled. Čudo? Ne baš…Razvijen iz, pre svega, tehnika za rehabilitaciju, Pilates je bezbedan, suptilan sistem vežbi pri čemu se koriste strunjača ili odgovarajuća oprema, koji će vam pomoći da izgledate i da se osećate najbolje što je moguće. Bez obzira na vaše godine ili kondiciju, Pilates će vam odgovarati.

osobe treceg doba

Rekreacija za osobe trećeg doba

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Fitnes studio „Gym lifestyle“ sa ponosom nudi program namenjen za seniore. Reč je o programu za osobe trećeg doba.

Šta je program za osobe trećeg doba?
Časovi se sastoje od  vežbi za povećanje kardiovaskularne i mišićne izdržljivosti, fleksibilnosti, kao i ravnoteže zbog bezbednijeg zauzimanja različitih položaja i izvođenja različitih pokreta i kretanja. Vežbe disanja, relaksacije i vežbe opuštanja konačno će promovisati smanjenje stresa i mentalnih nejasnoća.

Program je kroz  podsticanje fizičke aktivnosti zabavan, ispunjen energijom koja pomaže da starije osobe preuzmu veću konrtolu nad svojim zdravljem i aktivno učestvuju u društvenom životu. Družite se sa vašim prijateljima i u ovakim aktivnostima i upoznajte nove.

Redovna fizička aktivnost je jedna od najvažnijih i najjednostavnijih stvari koje možete raditi za svoje zdravlje, a samim tim i za bolji kvalitet života.

Ako želite da:

 • Smanjite rizik od kardiovaskularnih bolesti
 • Ojačajte kosti i mišiće
 • Poboljšajte mentalno zdravlje i raspoloženje
 • Poboljšajte sposobnost da obavljate svakodnevne aktivnosti
 • Kontrolišete svoju težinu
 • Povećate svoje šanse da živite duže
 • Steknete nove prijatelje.

Ovo je idealan program za vas!

Body ART

Intenzivan i funkcionalan trening koji kombinuje snagu,fleksibilnost i disanje.Stvara dinamičnu vezu između aktivnog i pasivnog kretanja kao efekte napetosti i oslobađanja.Doživite potpuno novo uzbuđenje kao i svi naši vežbači.  Harmonija i elegancija pokreta vodi Vas u novi svet svesti o Vašem telu.

body art

Hatha Yoga

Sekvenca asana/poza kao i vreme zadržavanja u svakoj se menja i prilagođava polaznicima u cilju jačanja, otvaranja i čišćenja tela.

hatha yoga

Raspored treninga:

raspored treninga

Fitenss studio “Gym lifestyle”

Ljubljanska 9a (kod Karađorđevog parka).

Kontakt telefon : 062-203-263

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh