I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Bili smo na otvaranju novog „Land“-a u Aviv parku [VIDEO]

Prodavnica ˝Land˝ koji je preseljen iz centra grada će u retail parku ˝Aviv Park Zrenjanin˝ biti prisutan i sa drugom prodavnicom u kojoj ce zastupati jos neka zvučna imena brendova kao sto su Tiffany, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Tudors kao i mnoga druga.

PRODAVNICA LAND

Od ovog vikenda, tačnije od petka 15. septembra prodavnica odeće, obuće, torbi i drugog pratećeg aksesoara ˝Land˝ menja svoju adresu, te se sa prizemlja Robne kuće ˝Beograd˝ seli u Aviv Park Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

„Land“ je zapravo jedno od retkih mesta u Aviv parku Zrenjanin gde se mogu pronaći i ekskluzivniji brendovi.

U novom lokalu koji smo posetili tokom otvaranja, svi kupci su bili dočekani u prostranijem, modernijem i gotovo duplo većem prodajnom prostoru nego ranije, a interesovanje za ponudu ove prodavnice bilo je zaista veliko.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

VELIKO INTERESOVANJE NA OTVARANJU

Na sam dan otvaranja kupce su zatekli brojni popusti. Otvaranje je pratilo i ogromno interesovanje za ponudu ove prodavnice što je pokazatelj da je Land preseljenjem povukao dobar poslovni potez.  Pogledajte delić atmosfere sa otvaranja zabeležen okom naše kamere.

  • Veoma nam je drago što smo nakon 13 godina postojanja radnje Land uspeli da napravimo ovako veliki korak napred. Presrećni smo što će naši kupci moći da uživaju u asortimanu najfinijih modnih brendova na 200 kvadratnih metara, dodali su iz Land-a za naš portal.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh