I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Veliki nagradni likovni konkurs – traži se Big Ben maskota

Centar za edukaciju „Big Ben“ raspisao je nesvakidašnji nagradni likovni konkurs. Važan zadatak da pronađe svoju maskotu, ovaj Centar želi da podeli sa najmlađima.

– Upravo tako. Jasno je da smo to mogli i sami da uradimo, ali deca su daleko bitnija. Oni dolaze u naš Centar, vole vreme koje provode ovde, pohađaju naše programe, i zato želimo da vidimo kako oni vide Big Ben, kako razmišljaju, šta je to što se njima dopada, i te njihove smernice biće presudne u izradi naše buduće maskote. Mi, odrasli, više nismo toliko bliski mašti koliko realnosti, i zato najmlađima treba prepustiti ono što im pripada, kažu u Big Benu i dodaju da je i do sada bilo nagradnih likovnih konkursa, ali nikada za ovako važan cilj.

U ovom centru opisuju i kakva bi maskota trebala da bude:

– On je najveseliji lik kojeg ste ikad videli. Radoznao je, pametan i vredan. Uz to je i dobar drug. Govori engleski, mentalno sabira i množi brojeve, brzo čita. Veoma je kreativan i druželjubiv.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nagradni likovni konkurs „Traži se Big Ben maskota!“ odvija se putem Fejsbuk stranice Big Ben Zrenjanin.

Dozvoljene su sve likovne tehnike, a po završetku crtanja potrebno je fotografisati rad i poslati ga u poruci (inbox) na pomenutoj Fejsbuk stranici, najkasnije do 9. februara. Zatim, potrebno je rad u originalu doneti lično u prostorije Centra „Big Ben“ na Bagljašu – Stražilovska 54 ili u naselje 4. juli 22.

Neki od već pristiglih radova:

Pobediće rad sa najviše lajkova i šerova na Fejsbuku, a koji će se sabirati. Takođe, u ocenjivanje i odabir će biti uključen i stručni žiri čija će imena narednih dana biti poznata javnosti.

Za svu decu koja budu učestvovala, Centar „Big Ben“ pripremio je sjajne i vredne nagrade i jedno veliko iznenađenje za sve učesnike.

Centar za edukaciju „Big Ben“ proslavio je 16. januara 12 godina uspešnog poslovanja. U svom sastavu Centar ima Školu engleskog i nemačkog jezika, zatim programe Mentalna aritmetika SuanPan i Brzo čitanje sa razumevanjem FFD. Iz ovog Centra podsećaju da je upis u toku i da nove grupe startuju već 3. februara.

Proglašenje pobednika je 10.2.2018.

Centar za edukaciju Big Ben, Zrenjanin

? IV juli br. 22; Stražilovska br. 54
☎️ 069-155-61-62 ☎️064-155-61-61
? www.bigben.edu.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh