I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Veliki nagradni likovni konkurs – traži se Big Ben maskota

Centar za edukaciju „Big Ben“ raspisao je nesvakidašnji nagradni likovni konkurs. Važan zadatak da pronađe svoju maskotu, ovaj Centar želi da podeli sa najmlađima.

– Upravo tako. Jasno je da smo to mogli i sami da uradimo, ali deca su daleko bitnija. Oni dolaze u naš Centar, vole vreme koje provode ovde, pohađaju naše programe, i zato želimo da vidimo kako oni vide Big Ben, kako razmišljaju, šta je to što se njima dopada, i te njihove smernice biće presudne u izradi naše buduće maskote. Mi, odrasli, više nismo toliko bliski mašti koliko realnosti, i zato najmlađima treba prepustiti ono što im pripada, kažu u Big Benu i dodaju da je i do sada bilo nagradnih likovnih konkursa, ali nikada za ovako važan cilj.

U ovom centru opisuju i kakva bi maskota trebala da bude:

– On je najveseliji lik kojeg ste ikad videli. Radoznao je, pametan i vredan. Uz to je i dobar drug. Govori engleski, mentalno sabira i množi brojeve, brzo čita. Veoma je kreativan i druželjubiv.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nagradni likovni konkurs „Traži se Big Ben maskota!“ odvija se putem Fejsbuk stranice Big Ben Zrenjanin.

Dozvoljene su sve likovne tehnike, a po završetku crtanja potrebno je fotografisati rad i poslati ga u poruci (inbox) na pomenutoj Fejsbuk stranici, najkasnije do 9. februara. Zatim, potrebno je rad u originalu doneti lično u prostorije Centra „Big Ben“ na Bagljašu – Stražilovska 54 ili u naselje 4. juli 22.

Neki od već pristiglih radova:

Pobediće rad sa najviše lajkova i šerova na Fejsbuku, a koji će se sabirati. Takođe, u ocenjivanje i odabir će biti uključen i stručni žiri čija će imena narednih dana biti poznata javnosti.

Za svu decu koja budu učestvovala, Centar „Big Ben“ pripremio je sjajne i vredne nagrade i jedno veliko iznenađenje za sve učesnike.

Centar za edukaciju „Big Ben“ proslavio je 16. januara 12 godina uspešnog poslovanja. U svom sastavu Centar ima Školu engleskog i nemačkog jezika, zatim programe Mentalna aritmetika SuanPan i Brzo čitanje sa razumevanjem FFD. Iz ovog Centra podsećaju da je upis u toku i da nove grupe startuju već 3. februara.

Proglašenje pobednika je 10.2.2018.

Centar za edukaciju Big Ben, Zrenjanin

? IV juli br. 22; Stražilovska br. 54
☎️ 069-155-61-62 ☎️064-155-61-61
? www.bigben.edu.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh