I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Biciklom i pešačenjem do čiste planete

U nedelji od 16. do 22. septembra održava se ekološka akcija koja ohrabruje zaposlene u zrenjaninskom Mlekoproduktu da koriste alternativne vidove prevoza

Vožnja biciklom, pešačenje, zajednički prevoz automobilom sa kolegama, javni prevoz…Svi ovi vidovi prevoza su, kada je u pitanju ekologija, moćna alternativa prevozu ličnim automobilima. Kako bi se promovisalo korišćenje alternativnih, ekološki čistih vidova prevoza, u nedelji od 16. do 22. septembra u kompaniji Mlekoprodukt, sprovodi se akcija Održivog prevoza zaposlenih.

Cilj akcije jeste podsticanje razmišljanja o održivom prevozu, koji je jedan od stubova brige o životnoj sredini. Zaposleni su ohrabreni da, uz poštovanje svih epidemioloških mera, barem tokom ove nedelje pređu na alternative prevozu ličnim automobilima i da se provozaju biciklom, voze zajedno sa kolegama u jednom automobilu ili dopešače do posla. Računaju se svi vidovi prevoza koji doprinose očuvanju životne sredine, a učešće u akciji je u potpunosti dobrovoljno.

Glavni parametar uspeha akcije je broj ušteđenih kilometara koje bi učesnici prešli u svojim automobilima da nisu odlučili da tokom trajanja akcije koriste ekološki čistije vidove prevoza. Učesnici samostalno prijavljuju svoje rezultate, kao i prošle godine kada je dvadeset filijala grupe Savencia prijavilo uštedu od 35.597 kilometara, nakon čega je odlučeno da se akcija proširi na celu grupu Savencia.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.


Ova lepa ekološka akcija održava se i promoviše
pod heštegom #MobilityChallenge #NedeljaMobilnosti i pod sloganom Krećite se održivo, i ostanite zdravi!

U kompaniji Mlekoprodukt ističu da im je želja da svojim primerom podstaknu i ostale sugrađane da se okrenu ekološki prihvatljivim vidovima prevoza i tako daju snažan doprinos u borbi za očuvanje naše planete.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh