I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

7 stvari koje su nam potrebne za savršeno letovanje (VIDEO)

Iako vam se u prvom trenutku čini da vam ništa ne treba, osim da se dokopate plaže, kako biste imali potpun ugođaj na letovanju, ipak su vam potrebne i neke sitnice.


Sve neophodne stvari za savršen odmor možete naći po povoljnim cenama na jednom mestu – u Robnoj kući Shopping Family.

1. PEŠKIR

Bilo da volite da se izležavate na pesku ili šljunku ili ste pak konformista pa ste ipak za izležavanje na ležaljci, u svakom slučaju peškir će vam trebati, a posebno kada izađete iz vode.

2. NAOČARE ZA SUNCE

Ukoliko ne želite da dobijete bore, suze vam oči kada gledate ili pak želite da sakrijete pogled, naočare za sunce bi takođe trebale da se nađu na vašoj listi obaveznih aksesoara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

3. ŠEŠIRI

Takođe aksesoar koji ima možda i najvažniju ulogu, jer čuva glavu. Najbolje je odabrati model koji je svetle boje i od prirodnog materijala. I naravno da čini lep ukras za glavu.

Izbor modela je zaista širok i svi su podjednako aktuelni. Samo vodite računa da vam šešir stoji stabilno, kako vam ne bi odleteo sa glave u slučaju iznenadne pojave.

Prilagodite šešir obliku lica. Stručnjaci kažu da ovalnom obliku lica stoje svi obici šešira, uz okruglo lice idu šeširi sa širokim obodom, duguljastom pristaju plitki šeširi, a četvrtastom obliku šeširi sa iskrivljenim i povijenim obodom.

4. VELIKA TORBA

Čak i kada je izbor torbe za plažu u pitanju, žene vole da je uklope uz svoj stil, pa često zanemare onu funkcionalnu stranu. Zato naglašavamo da prilikom kupovine torbe za plažu povedete računa da ona bude dovoljno velika kako bi vam u nju stale sve potrebne stvari.

5. PAPUČE

Najbitnije je da vam obuća za ovu priliku bude udobna. Papuče su svakako mnogo praktičnije od sandala jer se brže i lakše obuvaju i izuvaju, ali izbor je samo vaš.

6. TEKSAS SUKNJICA ILI ŠORTSIĆ?

Svejedno je. Važno je da vam lepo stoji i da s plaže možete pravo u kafić.

7. KUPAĆI

U Robnoj kući Shopping Family imate neverovatan izbor kupaćih kostima. Kupite odmah i rezervni, jer nije baš zdravo i nije preporučljivo da se mokar kupaći suši na telu.

Sreća da on ne zauzima puno mesta, pa verujemo da neće biti problem da još jedan stane u torbu.

OBRADUJTE SVOJE NAJMLAĐE

Najuzbudljivije godišnje doba vreme je i za razigranost, a sigurno znate koliko se vaši najmlađi vesele poklonima. Jedan od najinteresantnijih poklona svakako može biti bazen.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 9 – 17 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh