I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Besplatni kursevi nemačkog jezika za medicinske sestre i tehničare

Već duži niz godina ne jenjava potreba za medicinskim osobljem u Nemačkoj, s obzirom da je u toj državi kvalifikovano medicinsko osoblje u deficitu.

Ovaj trend se pokazao kao odlična prilika za zapošljavanje medicinskih sestara i tehničara iz naše zemlje.

Medicinari, koji su već krenuli da rade u nekoj od ustanova u ovoj državi, kao i oni koji se spremaju da tamo odu, ne kriju da im je glavni motiv odlaska iz Srbije bio pronalazak bolje plaćenog posla, ali i mogućnost daljeg usavršavanja.

Centar stranih jezika Focus već više od 5 godina uspešno sarađuje sa kompanijom „Vispero GmbH“ iz Bona, koja je specijalizovana za posredovanje u zapošljavanju medicinskog stručnog kadra u Nemačkoj.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Njihovi klijenti su klinički centri, regionalni domovi zdravlja i domovi za stara lica, po celoj Nemačkoj. To su pouzdane i stabilne zdravstvene ustanove koje nude odlične uslove za život, rad, napredovanje i usavršavanje.

U saradnji sa Centrom za strane jezike Focus iz Zrenjanina, „Vispero“ je obezbedio 10 stipendija za kurseve nemačkog jezika, za nivoe A1, A2, B1, B2. Ideja je da osobe koje dobiju stipendiju, dovedu do B2 nivoa i osposobe ih za rad i život u Nemačkoj.

NASTAVA 3 X NEDELJNO ZA SVE NIVOE

Časovi nemačkog jezika se održavaju tri puta nedeljno, u terminima prilagođenim polaznicima. Nastava se organizuje za sve nivoe, od A1 do B2 Pflege. Kursevi su poluintenzivnog karaktera, kako bi polaznici bili u mogućnosti da usklade svoje privatne i poslovne obaveze.

BESPLATAN SEMINAR U MARTU

U Centru stranih jezika „Focus“ biće organizovan besplatan seminar u martu, na kojem možete dobiti sve neophodne informacije, vezano za besplatne kurseve nemačkog jezika i program koji ova kompanija sprovodi u našoj zemlji.
Da biste prisustvovali seminaru, ne morate imati određeni nivo poznavanja nemačkog jezika.

Broj mesta na seminaru je ograničen!

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani, neophodno je da se prijavite na broj telefona 023/512 – 255 ili putem e – mail adrese language.centre.focus@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh