I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Besplatni časovi engleskog jezika za najmlađe

U Centru stranih jezika „Focus“ ovogodišnji upis na kurseve stranih jezika protiče uz fantastične ponude i iznenađenja, naročito za najmlađe.

focus-skola-feat

Tako je u nizu brojnih ponuda za sticanje znanja stranih jezika, škola Focus ove godine napravila korak dalje i motivisala sugrađane da u narednih godinu dana postanu bogatiji za jedan svetski jezik.

– Sve je izraženija potreba za poznavanjem jezika, naročito kod onih najmlađih koji gotovo kroz igru i druženje sa profesorima vrlo lako dođu do zavidnog znanja. Ne smemo zaboraviti ni odrasle koji često zbog posla imaju potrebu za učenjem stranog jezika, i zato smo pripremili iznenađenja za sve, kažu u centru Focus koji je obeležio punih 15 godina rada.

Prvi put ove godine „Focus“ organizuje akciju Focus little friends, koja podrazumeva paket od 4 GRATIS časa engleskog jezika za mališane od 4. do 6. godine starosti. Ti časovi održavaće se u septembru i svaki će trajati po 45 minuta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ova akcija biće dobra za sve one koji razmišljaju o potrebi da im dete uči engleski jezik, ali često to odlažu jer ne znaju kako će dete to da prihvati, ne žele da se obvezuju. Akcija Focus little friends ne obavezuje nijednog roditelja da svoje dete upiše na dalje pohađanje po isteku ta četiri časa. Jednostavno – ovo je prilika da probaju da dobiju osećaj učenja jezika, da se upoznaju sa našim predavačima za najmlađe grupe, kaže Dina Tomašev ispred škole Focus.

Za stariju decu i za odrasle koji se upišu na neki od kurseva, takođe postoji DEMO – besplatan čas upravo radi upoznavanja sa školom, načinom rada profesora i materijom za učenje. Polazak za decu je 5. septembra, za odrasle 12. septembra, a u ponudi za učenje su engleski, nemački, francuski, italijanski, španski, ruski, i mađarski jezik.

focus-deca

focus-cas

Centar stranih jezika Focus pruža mogućnost učenja kroz redovnu grupnu nastavu, individualnu nastavu, intenzivne kurseve i pomoć pri učenju. Pored navedenih popusta za decu, tu su i popusti za porodice, za nezaposlene, plaćanje na rate, usklađivanje termina pohađanja nastave u skladu sa potrebama polaznika i ostalo.

Kada je reč o cenama, Focus je škola koja i na tom polju ima dobre uslove, pa se tako kursevi za odrasle kreću od 23 evra, a za decu od 18 evra.

Aktivnosti škole, popuste, i informacije možete pratiti i na njihovoj web stranici focusschool.rs

focus

ŠKOLA STRANIH JEZIKA “FOCUS”

PUPINOVA 16, ZRENJANIN

023/512 255 i 060/02-07-319

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh