I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Akcija: Svaki polaznik vozačkog ispita dobija teorijsku obuku besplatno

Polaganje vozačkog ispita, danas je postala prava finansijka ˝noćna mora˝ za većinu, što kandidata, što roditelja čija će deca postati potencijalni vozači. Upravo iz tog razloga, jedna auto škola iz Zrenjanina odlučila je da napravi veliku akciju i pomogne svojim sugrađanima da konačno polože vozački ispit.

Mile BiV, auto škola iz Zrenjanina obukom vozača za AM, A1, A, B, F kategorije bavi se već više od 13 godina, i kako navode, iza sebe su ostavili veliki broj odličnih vozača i zadovoljnih polaznika.

Više od 13 godina, naša auto škola obučava što mlađe, što one malo starije i iskusnije potencijalne vozače, koji su, sa sigurnošću tvrdimo, naučili kako da pre svega bezbedno i spretno učestvuju u saobraćaju, poručili su iz škole Mile BiV.

Besplatna teorijska obuka za sve polaznike

Kako bi svim svojim novim potencijalnim kandidatima pomogli i na neki način olakšali ceo finansijski proces vezan za vozačku obuku, uprava ove auto škole je odlučila da svim svojim budućim polaznicima pokloni kompletnu teorijsku obuku.

Danas polaganje za bilo koju kategoriju nije mala stvar i to svakako predstavlja jedan ozbiljniji finansijski podvig za većinu naših sugrađana. Upravo iz tog razloga, mi smo odlučili da našim polaznicima besplatna teorijska obuka bude podstrek da se odvaže na tu stavku, a to svakako jeste neka vrsta olakšice, dodali su.

Kako poručuju iz pomenute auto škole, cena teorijske obuke iznosi 12.000 dinara, što je u ovom slučaju iznos koji će svaki kandidat uštedeti, a pravo da ostvare popust imaju svi kandidati koji se prijave za obuku AM, A1 , A, B i F kategorije u narednom periodu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mile BiV obuka vozača nalazi se na adresi Cara Dušana 3, a više informacija o akciji možete dobiti na njihovom web sajtu www.autoskolamilebiv.com ili pozivom na sledeće brojeve telefona:

  • 062 / 60 – 99 – 88
  • 069 / 74- 17 – 70
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh