I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Akcija besplatne provere sluha u Zrenjaninu

Potpuno je normalno da sa godinama sluh počinje da se menja i da počinjemo da primećujemo da je potrebno uložiti dodatni napor da razumemo govor, razgovor telefonom, TV ili da slušamo omiljenu muziku. Nema potrebe da  brinete za svoj sluh. Ako ste primetili da slabije čujete ili je to primetio neko iz okruženja, javite se u najbliže Audiovox predstavništvo jer mi imamo rešenje za dobar sluh.

Audiovox uspešno posluje od 2000. godine i generalni je zastupnik danskog proizvođača slušnih aparata Oticon. Oticon ima tradiciju od 117 godina u ovoj oblasti. U Srbiji neprekidno radi već 58 godina. Spoj danskih kvalitetnih slušnih aparata i domaćeg znanja i iskustva koje poseduje Audiovox- tim defekologa, elektro inženjera i protetičara, proveren je recept za dobar sluh.

audiovox provera sluha

Započnite kvalitetniji život posetom Audiovox-u a mi ćemo vam ponuditi: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata,
popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti. Sve to bez čekanja u redu- uz prethodno zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom i nabavku na 12 rata za kupovinu aparata.

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Zrenjaninu na broj telefona 023 511 708, predstavništvo se nalazi na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića 28 (Tržni centar Pink) a radno vreme je radnim danima od 9 do 16 časova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na SLUŠNI APARATI.

Akcija traje do 15. Novembra 2021. godine, zakažite svoj termin odmah.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh